grozđe -> RE: Problemi u braku (5.10.2012 11:58:50)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: grozđe Anonimna, ti samo hoces da razgovaras s ljudima ( oni imaju najbolje namjere kada ti pisu), vjerovatno si i usamljena...daleko si od svojih, od prijatelja, od svoga grada... trebas da razgovaras s forumasima, ali u mjeri, i ne shvataj preozbiljno te razgovore... cini mi se da si se smirila [sm=smiley1.gif] usamljena jesam definitivno...ne znam jezik,imam samo njegove ovdje... a prvi put sam daleko od svojih,prijatelja,grada...pa eto mozda me shvatite sad....da nemam bebu mislim da bi poludjela.....meni ovdje fkt niko nista ne brani...uzmem auto idem vozam se,idem u trgovinu,kupim sta hocu...mm radi tako i normalno da moram sama sve to...uvijek mi govori izadji nemoj bit u kuci i sl. al durgo je to da ja nemam kud ic..mislim prjatelje,svoje i sl....hvala Bogu pa slazem se sa zaovom pa cesto sam kod nje.....neko bi mozda bio zadovoljan ovako,al meni jje fkt tesko palo to sto sam ovamo dosla i prvi put se odvojila od roditelja...sad zvucim ko neka balavica da ne moze bez roditelja[sm=jezicek.gif]..ja razumijem sve je to zivot i kad se nesto mora mora se...al eto tako se osjecam.... mozda ako se vratimo u bih bude drugacije..stim da opet necu bit u svom gradu i necu znat nikog al opet ce lakse bit aBd..ipak sam na svom teritorijju[sm=smiley1.gif]....jos ako se zaposlim.....mada sumnjam zbog malog..tesko mi pada da se odvajam pa nisam bas raspolozena za posao i karijeru...helem to je druga prica za drugu temu[sm=jezicek.gif] a jesam,smirila sam se...ja znam da ce opet bit po mom[sm=jezicek.gif] nekako cu ja to sa mm skontat.....al ja stvarno nisam za to da je zena glavna u kuci il obrnuto...kad je zena glavna i pita se za sve aman ona je super zena,akd muskarac tako aman on je kreten,sovinista....ja za svoj brak mogu rec da je kompromis..nit sam ja glavna nit on...al eto nekad se jave neki problemcici sto ne znaci da se mrzimo.... eto htjedoh jos nesto da pametujem al zaboravih[sm=jezicek.gif] Bogami nije bila laz hahhhaa...kazu ako zaboravis da je laz bila...nidje veze al nema veze hhaha[sm=jezicek.gif]..joj neko ce od vas sad pomislit da sam poremecena..al smijeh ne skodi nikome...[sm=smiley1.gif] Ti si samo iskrena, sto je danas rijetkost...lijepa osobina... Nigdje ne vidim da tvome muzu nesto fali ( vjerovatno je covjek normalan )... a u braku treba da smo ravnopravni, nema toga ko je jaci ko slabiji....isti smo...nismo divljaci, je li tako?... Uvijek nam roditelji fale i nedostaju ( i ja nisam u svome gradu...cujem se sa mamom svaki dan, a ona mene zove 10 puta dnevno, pa joj kazem e ne zovi toliko, a kada mi zatreba zivkam ja nju 100 puta [sm=smiley36.gif] ) Nemoj se bojati svega i plasiti...te kako ces ako budes radila, te ako se vratis u BiH...te ovo ono.... svi strahovi prodju cim imas neke obaveze i cijeli dan rintas... nadji sebi neku zanimaciju, bavi se necim da manje razmisljas....
|
|
|
|