hanabanana -> RE: Problemi u braku (4.10.2012 23:32:58)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman molim vas zene da mi odgovorite na slijedece pitanje..jako mi je bitan vas iskren odgvor...trenutno sam jako ljuta i povrijedjena a da ne pricam o tome kolko sam razocarana u brak[sm=smiley19.gif]....naime, ja i mm uvijek se oko isog kacimo...roditelji...mi trenutno zivimo kod njegovih ,nekih pola godine,u inostranstvo..prije smo zivjeli u bih i bili blizu mojih..ja naravno isla kad sam htjela a njega nisam forsirala ..stim da bi on kod mog oca isao svaki drugi-treci dan...a kod njegovih dolazili u prosjeku svakih mjesec ipo,dva....sad kad smo tu kod njegovih isla svojima samo dva puta(u 6mjeseci) a recimo ima nekih 6sati voznje,znaci nije daleko...jednom otisla nakon mjesec ipo,a drugi put nakon tri.....sad cemo se mozda vratit u bih i bit isto udaljeni od mojih i njegovih..nekih 4sata autom......njegovi ce vjerovatno doc cesce iz inostranstva jer je to njihova kuca i njihovo rodno mjesto...moji vjerovatno nece dolazit jer su takvi po prirodi ne vole smetati....a ja cu trazit da odem kod njih i mm to smeta[sm=smiley13.gif] eh sta mu smeta je to da sam rekla da cu vjerovatno svaki mjesec ic il kao prilike dozvoljavaju al tu otprilike......on kaze da je to previse ,da ja ne mislim na buducnost nasu i sl.[sm=smiley13.gif]...zar je previse to sto trazim vi mi recite.....kolko vi posjecujete roditelje ako ste malo dalje,il vasih muzeva?....mozda ja pretjerujem ne znam,al moji su bili protiv da se ja udam za njega.ne zato sto je pokvaren jer nije vec iz nekih drugih razloga...mislim on je pravi muz u smislu da mi pomaze oko kuce kad ima vremena (i ja to ne trazim od njega jer radi puno)...ne trosi bezveze,ne pije,ne tuce me,......i zbog toga sto su oni bili protiv ja nekako imam potrebu da im se oduzim na taj nacin sto cu cesce bit kod njih,pomoci im (iako im nije potrebno) al osjecam da sam ih razocarala pa imam osjecaj krivnje[sm=smiley19.gif] ...mada oni vole zeta!!!!i fino se slazu..... eh sad...jesam ja bezobrazna il sta[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Ja se naježim kad pročitam ovako nešto. Čuj ne tuče me....bože sačuvaj. Nekada se stvarno pitam jesam li s druge planete, jednostavno ne mogu da vjerujem da ovakvih razmišljanja ima u 21 vijeku. Moja mama je dva sata vožnje od Sarajeva. Dok nismo imali djecu išla sam češće, mada mi ni sada nije strano da zapucam s posla samo da je cmoknem i popijem kafu. Popijem za to uredno kritiku, od nje, ali ako mi ćejf da s njom popijem kafu, ja ću je popiti. Kod svoje mame idem jer je poželim, jer mi fali, jer mi godi da mi se prinese i odnese. Godi mi da se i ja osjećam kao nečije dijete. Ako ćeš radi kod njih ići zato da bi im nešto dokazala, onda zaista imaš problem. Ali u svojoj glavi.
|
|
|
|