Anoniman -> RE: Problemi u braku (4.10.2012 14:29:11)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa al evo licno ,ja, tako ne bi mogla...mislim da se pakujem i kazem idem kod svojih bicu toliko a da vidim u njegovim ocima, tonu da se ne slaze....ja bi odustala...fkt ne mogu bit rahat ako se i on ne slaze....eto takva sam sta cu...mozda ne valja ,mozda je ok al ja sam takva i ne mogu to promijenituser posted image mada bi nekad voljela....znalo se desit kad smo bili u bih da se posvadjamo ja se pokupim i odem kod svojih da malo odahnem,budem 5min. i pravac kuci ..il izadjem vani i vratim se iste sekunde...ne mogu dyaba sv e.... a ja kad bi osjetila da mu nije pravo moja ljubav prema njemu bi počela odumirati prosto ne bi mogla biti s nekim ko nije "normalan" i ko uzima si za pravo da utiče na ovaj il onaj način na odnose sa mojom porodicom, osobito s roditeljima prihvatila bi da kaže da on neće, nema vremena i sl al da meni brani, slaže face i sl nikako sve smo majke i znamo šta je majka, muža uvijek mogu naći il zamjeniti majku nikad Majke mi ne pričam u prazno, tako je kod mene, kažem isto vrijedi i za njega, nikada mu nisam rekla što si bio kod svojih i koliko si bio, čak šta više stalno mu govorim da pokazuje majci ljubav, da je pazi, mazi i bude joj na usluzi Bog mi je svjedok ma dobro vesela,ja tebe razumijem..voljela bih da sam i ja takva..al ja nisam rahat kad odem tako..onda sirim negativnu energiju prema svima[sm=smiley13.gif]...a mozda i umire,ko ce ga znat......mozda sam i zato postala ovako hladna i ters....ne znam..
|
|
|
|