Anoniman -> RE: Problemi u braku (4.10.2012 12:56:50)
|
IZVORNA PORUKA: animagical .mislim on je pravi muz u smislu da mi pomaze oko kuce kad ima vremena (i ja to ne trazim od njega jer radi puno)...ne trosi bezveze,ne pije,ne tuce me,.. ja ti definicije dobrog muza[sm=hudicek1.gif] a vezano za posjete rodbini, meni je van pameti da mm i ja ikome idemo posebno...ako je moja rodbina, njegova je tazbina, i obrnuto...vec o tome koliko cesto se dogovara interno, posebno ne po forumu... u svakom slucaju, treba obici, ali ne da vas porodicni zivot bude u minusu zbog precestih putovanja... ja npr ne visim svaki cas kod mame, a blizu mi je...a opet i obidjem je dovoljno, da nije zeljna ni mene, ni mm, ni unuka ma to sam sve napisala da vidite da nije bezobrazan...napisala sam i da ne pije,da ne trosi bezveze i da ne tuce.....sto je to prob ako sam napisala....pa neko tuce svoju zenu i zena zivi stim i misli to je normalno...da isto kazem,ne psuje mi...ama bas nikad cak alergican na to....super je sa bebom,pomaze mi oko kuce....mislim da treba sve napomenut[sm=smiley1.gif] jer je to bitno...
|
|
|
|