Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj gledam vas i prvo sto vam pogledam pored pupa su zglobovi i dtopala...pa sve imate lijepa neotecena stopala...ja imam sad nekih slika s mora... a none ko balvancici, sjaje se koliko je koza zategnuta
ma mene lijepo bude strah nekad...sinoc sam presavila neke deke pa podigla noge a prije toga ih ohladila vodom i namazala nekim gelom...i do jutra se malo otok povukao...ali nije nestao...valjda ce to biti malo bolje cim prodju vrucine
ma neka masala...bebac raste...ja sam donekle spremna da budem velika i loptiasta ali me moji zglobovi plase i bas je ruzno kad zateze koza onako i moram naci taj jastuk ko kod tebe...krpim se nekim malim jastukom polomih se ganjajuci ga po krevetu
Ma sve to prodje draga Rose,meni su ruke otecene i noge da nijedne svoje cipele vise nemogu obuti vec samo japanke samo ti uzivaj u trudnoci ne brini ni za visak kilograma ni za otecenost kad je moja prijateljica mogla 35kg da skine u roku 9mj mogu i ja vala svojih 18 tako da kako dodje tako poslije i ode
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Ma sve to prodje draga Rose,meni su ruke otecene i noge da nijedne svoje cipele vise nemogu obuti vec samo japanke samo ti uzivaj u trudnoci ne brini ni za visak kilograma ni za otecenost kad je moja prijateljica mogla 35kg da skine u roku 9mj mogu i ja vala svojih 18 tako da kako dodje tako poslije i ode
ja se samo nadam da necu preci 90 na zadnjoj kontroli sam bila na 78 a trudna ostala sa 71 (mada sam ja bila ubjedjena da imam vise)
za koliko to mjeseci rose 7 kg? Za 5 mj?! Ne znam je li to puno ili malo... Ja sam kod sebe pocela da primjecujem da mi se pupak siri...Stoma raste,mada se jos nista ne primjeti,15-ta sedmica,isto kao da sam se samo malo udebljala...
Cekam da pupo jos poraste pa da vam se i mi slikamo... :)
za koliko to mjeseci rose 7 kg? Za 5 mj?! Ne znam je li to puno ili malo... Ja sam kod sebe pocela da primjecujem da mi se pupak siri...Stoma raste,mada se jos nista ne primjeti,15-ta sedmica,isto kao da sam se samo malo udebljala...
Cekam da pupo jos poraste pa da vam se i mi slikamo... :)
vjeruj ne znam ni ja jel puno ili je taman....mada mi ljudi govore da se sada nisam udebljala...ja sam se udebljala prije trudnoce ali hajd znaj...ko kad na poslu jedem sta stignem
Saro jel ovo ti nemas strijaaaaa aaaaaaaaa blago se tebi ako nemas a 18 si nabacila meni na svaki gram mescini po 2 se pojave:( evo ova prva slika je loshe slikana ali otprilike mozete raspoznati slikana je odozgo,prije 3 dana:) a ova druga je prije mozda 15 dana :) pussaaaa
Tako ti je to, prijatelju znaj danas ili sutra svemu dodje kraj nema vise nade srce da je nadje sve su moje druze, potonule ladje... 01.04+++29.04---- :(
Elkina nema Po stomaku nikako, cist kao Suza bar me tu moj djecak sacuvao citavu Al zato mi je guza kao u tigrice SVA u crtama mada nebrini se One ce pobjeliti i nece se puno Ni primjetiti,moja drugarica je Bilanz SVA u sarama i eng sad nista se nevidi a bas si mi medena na ovOj drugoj slici, joj da mi nije muka traziti sad post gdjec si seczalila da ti je trbuh mali Jesam ti rekla da ce da poraste
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.