Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da dodam gore sam u 28 sedmici trudnoce e kolika cu biti za 12 sedmica ne znam :)))))
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
to ti nadgledas priju jest vala nasa lily kao lutkica :)))
Mamina beba uzmi npr. sliku sa FB markiraj kopiraj i ubaci ovdje ako en znas mogu te ja ubaciti
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
ma kako ste mi sve lijepe Malena linija ti je bomba sexy mama mirkice ti si meni uvijek lijepa al si posebno sad sa trbuscicem MaminaBeba postavit cu ti ja slikicu ako ti nesmeta ti si bas medena pa da i tebe pokazemo
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
ma kako ste mi sve lijepe Malena linija ti je bomba sexy mama mirkice ti si meni uvijek lijepa al si posebno sad sa trbuscicem MaminaBeba postavit cu ti ja slikicu ako ti nesmeta ti si bas medena pa da i tebe pokazemo
Hvala Sara puno, i ti si mi premedena
hvala puno, samo kod tebe necemo sprovoditi akciju "sexom do skidanja kila" tebi je ovako super
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Hvala Sara puno, i ti si mi premedena
hvala puno, samo kod tebe necemo sprovoditi akciju "sexom do skidanja kila" tebi je ovako super
Da vam se zahvalim ljepotice moje što ste mi postavile slike!
SARO, MIRKICE evo za to !!!
Ma vi ste meni extra i sa trbusima do zuba..
Mirkica ima ubitačan pogled, sva mi liči na djevojčicu, a opet s druge strane tako sexy izgleda ! Opasna si mi pravo !!!
Saro ti si mi sva fancy!! Mačka i po! I prije trudnoće, a i sada si mi sva napucana! Ne da se Sara, vidi se da je i sad u kondiciji!! Od čega li, od čega???
Saro ti si mi sva fancy!! Mačka i po! I prije trudnoće, a i sada si mi sva napucana! Ne da se Sara, vidi se da je i sad u kondiciji!! Od čega li, od čega???
Ljubim vas medene !
hmmm ma ko ce znati od cega samo znam da mi je mm poceo mrsaviti punooo punoooo
Da vam se zahvalim ljepotice moje što ste mi postavile slike!
SARO, MIRKICE evo za to !!!
Ma vi ste meni extra i sa trbusima do zuba..
Mirkica ima ubitačan pogled, sva mi liči na djevojčicu, a opet s druge strane tako sexy izgleda ! Opasna si mi pravo !!!
Ljubim vas medene !
hvaal duso :))))
lezim ja neki dan na krevetu onako na ledjima ulazi mm u sobu i gleda u mene i ono sav nikakv kaze A STA SAM TI URADIO reko neka si
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.