Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo jako veliki za ovih 26 tj.koliko sam na slici,dobila sam svega 4 kg,jesam imala malo viška na početku al ginekolog kaže da imam puno plodne vode pa mi je stomak tako velik!
nisam trudnica,ali evo mog pupice prije nekih godinu dana!ovako nesto sam vidjela u novinama,pa i ja
joj da znas koliko sam trazila ovdje tako te haljine golih ramena i duge i nema i one sto imaju imaju do koljena mos zamisliti nasta to lici sa trbuhom ja sam prosle godine u Crkvenici kupila dvije kratke sad mi samo guzu pokriju
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Hej slikice su super ja sam neki dan kupila dvije haljine super su bez ramena i duge Saro zamoli nekoga svog da ti ovdje pogleda
ma Selmoni nisam se ja tog sjetila kad sam bila u maju dole zaboravila al sad mi netreba gledati jer 9 dana jos i onda mogu svoje normalne haljine jojjj da mi je samo u jeans hlace upasti preporodila bi se
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Drage moje , uzivala sam gledajuci slatke pupe (moram priznati da sam pozeljela biti na vasem mjestu , ali od mene dosta). Pupe su vam . Uzivajte u trudnoci. Jedan veliki za vas.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.