Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Djana samo naletih na ovu temu da vidim ima li tvoga pupe , draga prelijepa si, blistas jednostavno...ljubimo tebe i Lunu moji razbojnici i ja i pomazi pupu od nas
Djana duso prelijepa si mi i pupo med. Stomak nam je isti hB a ja Sam mislila da nesto Nije ok Samnom kad mi je vec ovoliki Stomak,kao da Sam Ariana Prije 100 godina rodila pa neznam
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
sara.at hehehe joj suti kod mene je "kontra" razmisljanje, a samo zato sto mi je sa L. kao kvasac rastao pupo hehehe, u ovom periodu sam sa njom imala vec prilicno veliki stomak pa mi u pocetku ovo bilo "malo" a sada mi je normala nekako haha, tek su sada u okolini ljudi skontali da sam trudna ustvari ... DAJ SLIKU!
Hvala sto postojite. Ja sam danas saznala da sam trudna. Zelila sam to jako, ali sam nakon saznanja toliko bila u soku, ne znam opisati emociju. Da li je to samo kod mene slucaj ili ima slicnih iskustava?
Novi kolac,dobro nam dosla mila, prebaci se na temu Razgovor o ocekivanju bebe, da te administratori ne bi ruzili, tamo smo sve mi trudnice na chatu, ovo je samo tema za stavljanje slicica.
Djana kad imas Termin? Ja Sam 16sedmica+3 Dana Ali Opet mi izgleda veliki, jer sa A Imala ustvari nisam Imala skoro nikako Stomaka i kod mene Au skontali ali niko nepita hB slikica imas na fb od nove godine
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Djana samo naletih na ovu temu da vidim ima li tvoga pupe , draga prelijepa si, blistas jednostavno...ljubimo tebe i Lunu moji razbojnici i ja i pomazi pupu od nas
evo potpisujem sve ovo od Jele...prekrasna si a i ostale izgledaju
Ja potpisujem sve od jele i od enci.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ajjjjjjjjjjjjjj malaaaa masAllah lijepog pupe, a sto odsijece onu svoju lijepu glavicu
hvala dusiiiiii .........odsjekla da mi ne kvari sliku vidis i noge sam slikala od koljena da se ne vidi da su dole krive ....... cekamo i tvoju slikicuuuuuu.........inace dolazim licno da vidim puparuuu........aBd.....
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
MasAllah mala!!!!Divan je pupo!!!I ne zezaj za svoju lijepu glavicu...Za noge nemam komentara jer ih nisam osmotrila, ali ako me naljutis dolazim muhaem da ih snimim.
hvala slika cu ti je noge i poslati pa ti ocjeni....... moram da se nasalim na svoj racun kad se svi ljute kad se salim na njihov........ ........ jos jednom hvala