Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Djana ma nako nije jednostavno staviti sliku baš velikoj javnosti :), nego požuri ti nama stavi svoju da mi vidimo pupu. Evo Arina je hrabrija, super stomo
Arina ova zadnja je najljepsa, ljubav isijava! Raja-ringe, mrgice, andjelo pa gdje su te kile viska?!Vi super izgledate! E sad se nikad necu usudit stavit svoju sliku , al eto pupo je pupo, moram i ja jednu uslikat samo za vas! Ej dush ma super izgledas, ko kakva tinejdjerka sa jastukom ispod majice
Ma daaaaaj veki_aki sigurno i ti super izgledas kao i sve ove zgodne mamice, ja se bas zacudim pa zene dodju pred porod sam a i dalje sve vila do vile!! A pupe su glavne, to su najsladje "loptice" koje postoje!!!