Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
miny ja i ti smo haman sve rekorde oborili i ja sam odprilike tolika doduse moj stomak jos niej toliki ali bice do kraja :)))) ali bas mi drago kada vidim kako si berzo spala :)))
Saro,ynas li sta je bilo sa Naticom,bas bih voljela da znam kako je i da se cujem s njom. Zadnjii put kad nam se javila cekala je na CR,i vise se nije javljala. Imas li ikakvih informacija? Moze i na pp! Pozzz
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
ma nisu to neke kile, ja do sada dobila 3-4 pa ta mogu kad sam stalno gladna
a kad budes kupovala trudnicke stvari samo nemoj da ti budu siroke jer onda covjek izgleda deblje a i stomak se slabije vidi nego se ti lijepo utegni i glavu gore a u azelu bude povoljnih a finih stvari za trudnice samo treba da naletis kada dobiju
POgledacu u Azelu,pa ako nesto nadjem dobro i jeste,a ako ne potrazicu negdje drugo...
Necu nista puno kupovati,jer mi je to bacanje para. Inace ne volim tunike,i nenosim ih,tako da mi nista nece ni znaciti kasnije.Pa cu vidjeti sad samo nesto za ovaj period,pa onda postepeno kupovati za zimu,jer mi je bezveze sad uzimati zmiske stvari jer ne znam kolika cu biti...
Rose prelijepi stomacic jel to Ono rece da si se udebljala ja to nigdje nevidim, samo ovu lijepu pupu
ma nabacila vec 14 kila a princeza ima 1.300 grama...ali eto valjda je i to normalno, za dvije sedmice opet kontrola pa da vidimo jel bebaca dobija dovoljno kako tvoj mali princ, jel se navikao na da te sada gleda s vanjske strane
ja sam ti bila vise od 20 nabacila,pa evo spalo vec 13kg nebrini kad bebi dodje neces imati vremena ni nosa obrisati a kamo li jesti a kile ce se same topiti.... jutros ja kazem mm,da me Arian gleda kao cisternu sa mlijekom cim me vidi odmah plazi jezik,trpa rukice usta, otvara usta usir,a dok ga uzmem u naramak vec se gura medju sike bice to lopov al jos skuplja nogice kao u stomaku kad spava
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
ja sam ti bila vise od 20 nabacila,pa evo spalo vec 13kg nebrini kad bebi dodje neces imati vremena ni nosa obrisati a kamo li jesti a kile ce se same topiti.... jutros ja kazem mm,da me Arian gleda kao cisternu sa mlijekom cim me vidi odmah plazi jezik,trpa rukice usta, otvara usta usir,a dok ga uzmem u naramak vec se gura medju sike bice to lopov al jos skuplja nogice kao u stomaku kad spava
tako su mi slatke bebe kada spavaju...na boku i jos uvijek skupljene kao da nemaju prostora
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.