Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sad sam na nekom forumu gledala slikice malih i velikih trbuscica i sta ocekivati od trudnice koja gleda to nego da se raspekmezi il rasplace od dragosti... Vec jedno vrijeme se druzim sa nasim lijepim sa 1,2,3 tromjesecja i htijela bih da i one pokazu svoj ponos al i one koje su nosile svoj trbuscic ponosno . Nikad necu zaboraviti rijeci jedne starice koja mi je rekla "nijedna zena,nijedna misica i nijedna manekenka nije ljepsa i nije zgodnije od trudnice i nijedan bogatas nemoze svoje blago sa tolikim ponosom da nosi kao sto trudnica nosi svoje cedo u svojoj utrobi" Zato moje trudnice slikajte svoje trbuscice i pokazite nam ovdje svoj ponos a i one koje su bile a imaju slikice isto mogu da nam uljepsaju ovaj post.... Pokazimo da za ljepotu nije potreba vaga eh ja bi ovdje stavila slikicu al neznam kako pa cu staviti u svoj album jer tesko je bilo napraviti to maleno stvorenje a sad bi bilo grehota sakrivati
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 1.3.2010 23:59:15 >
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Šesti mj... Sarayka je bila ogromna zato i nema slike do kraja trudnoće nije mogla stati u kadar
Jedna mala obavjest Nakon konsultacija sa Ilhanom (koja je samo radila svoj posao njabolje kako zna i ispravno) dosle smo do zakljucka da ovu temu otvorimo ALI... tema Najljepse trudnice ce biti zakljucana i samo fotke trudnica sa te teme ce biti prebacene ovdje... obzirom da je tamo bilo dosta zachatavanja teme moze pod kljuc ... a ova nek ide kako ide...ali MOLIM VAS bez chatanja vec samo postavljanje vasih trbuscica uz poneki komentar... Izvinjavam se nasim sadasnjim trudnicama na maloj sekiraciji a nadam se da se "stare" trudnice nece ljutiti sto cu njihove trbuscice prebaciti ovdje... Posao cu obaviti ja ...jer necu da Ilhanu mucim za nesto sto sam ja donijela odluku... O golisavim fotkama same donesite odluku ...al pamet u glavu...znate kakvi se sve "kreteni" setaju i skidaju fotke po netu... Mirno spavajte lijepe nase trudnice
< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.3.2010 23:46:10 >
Molim da se samo postavljaju slike, bez ikakvih komentara. Htijeli ste temu za postavljanje slika i evo odobrena vam je.
Sve slike koje postavite golisave mi vam ih necemo smacinjati ali same skontajte da vas sirom svijeta moze vidjeti svak i da moze neki kreten doci do slika koje moze zloupotrijebite. Kao sto su mnoge se kasnije pokajale mi smo vam izbrisale slike ali procitajte pravila o koristenju foruma, vi ste ga same kliknule da ste ga procitale tokom prijave na forum. Tu pise da sve slike stavljate na forum na vasu odgovornost!
Svi komentari koji postoje na temi ce biti izbrisani, znaci samo fotke!!! I radi vase sigurnosti kao sto Visnja kaze treba biti bez glave, a vi kako hocete!
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.