Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma ženice moje drage...nije da me ne imponuje da ličim na glumicu...al ona ima usta samo takva...a kod mene se moraš dobro zagledat da mi usta nađeš
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
ma slikala sam ga, ali ne ponesem kod roditelja fotoaparat, ali eto obecavam cim se sjetim! Nego ne smigaj s tim kilama....od mene ko da sam sugava bjeze!
hvala ti Farah ono su trudnicke hlace do grudi preko cjelog stomaka al ima kao jedno dugme ukras al neznam sta je ono drugo ja to nisam ni primjetila dok mi elkina-mala nije rekla okruglo je dugme a ono do njega Boga mi neznam sta je
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
ja sam ti sad brdo od zene mene mama zove "krtico moja" kaze sve pojede sto naleti joj cuti moon to je bio predprosli vikend kad nam je svima bilo lijepo a sad evo smucilo se nebo kao da ce zaplakati a meni se neda kroz prozor pogledati
Eh draga moja, nisam ti nija nista bolja. Kao sto kazes brdo od zene a jos aBd puna 4 mjeseca. Vrjeme uzas, 13stepeni i kisa. Glava me ubi i ledja. Ma vazno je samo da je bebi zdrav. Kile ce valjda sletiti
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.