|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥
1.6.2010 11:56:53   
dzeni_nl
saro super izgledas, stomo pravo veliki, a ima jos do augusta :)

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 101
1.6.2010 12:02:08   
Hannica
user posted image

7.mjesec user posted image

user posted image

9.mjesec user posted image ,8 dana prije dolaska user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 102
1.6.2010 12:21:22   
sara.at
hvala maja i dzeni al ima jos 10 sedmica do termina kolika cu tek tad biti user posted image

haninice kao med si i jos super figura za 9mj cestitam user posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 103
1.6.2010 12:39:21   
Miau
Evo da se i ja pridruzim sa svojom pupom. Sara kad vidim tvoju, moja prava mala mrvica...al ti nosis djecaka, a ja djevojcicu, pa je moja pupa zato sitnija! user posted image user posted image user posted image Sigurno je to to! Kad ozdravim napravit cu jednu postenu sliku i postaviti. user posted image
user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 104
1.6.2010 12:46:52   
salmy
Sve ste prelijepe(pa kako samo trudnice mogu biti)user posted image user posted image user posted image user posted image
Hannice cista 10 za stikle! bravo zeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super izgledas!!!

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 105
1.6.2010 12:59:41   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sara.at

ja sam ti sad brdo od zene mene mama zove "krtico moja" kaze sve pojede sto naleti user posted image
joj cuti moon to je bio predprosli vikend kad nam je svima bilo lijepo a sad evo smucilo se nebo kao da ce zaplakati a meni se neda kroz prozor pogledati user posted image

saro ja samo kukam posto koju god trudnicu vidim sve male nekakve a ja kao rambo niko mi ne vjeruje da sam u 24 sedmici ali akda ugledah tebe lakse mi Bogami hahhahaha znaci nisam jedina :))) i ja cu za 6 sedmica biti kao ti otprilike al neka samo nek je bebama dobro bubuim vas oboje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 106
1.6.2010 13:08:52   
Hannica
Hvala saro i salmy.A stikle su bile za posebno priliku,inace sam cijelu trudnocu nosila patike,i toliko sam navikla na te laganu i udobnu odjecu i obucu da jos uvijek ne mogu da nosim jeans i stikle.Samo opusteno... user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 107
1.6.2010 13:11:42   
SailorMoon
Haha, Mirkice i ja sam ti takva. Mene muz sve zove Pummel i zeza me. Ali sta cu, kao sto kazes neki dan vidim trudnicu hebo te ako ima 55kg ja dajem glavu. Ja samo sto nisam pocela plakati na sred ulice

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 108
1.6.2010 13:11:48   
sara.at
uh Mirkice ja nevidim kolika sam nego ovako na slikama user posted image  a onda se tjesim pa ima i vecih nego ja user posted image
mene jucer zena napade vec 3 put "jesi ti sigurna da nisu blizanci" reko "nisu sigurna sam" kaze "pa znacemo kad se rode" reko "zeno jesi ti ikad bila trudna" ona ucuta user posted image user posted image  nego rambo stavi de ti svoju slikicu da vidim ja taj trbuscic pa ti recem koji je veci user posted image

miau bubim pupu swatku user posted image user posted image  i nije mala pupa bas je taman user posted image  

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 109
1.6.2010 13:12:59   
Hannica
Saro pupo ti je bas veliki,bit ce bebac aBd pravi buco,bar 4 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 110
1.6.2010 13:15:16   
Mirkica

uh Mirkice ja nevidim kolika sam nego ovako na slikama user posted image  a onda se tjesim pa ima i vecih nego ja user posted image
mene jucer zena napade vec 3 put "jesi ti sigurna da nisu blizanci" reko "nisu sigurna sam" kaze "pa znacemo kad se rode" reko "zeno jesi ti ikad bila trudna" ona ucuta user posted image user posted image  nego rambo stavi de ti svoju slikicu da vidim ja taj trbuscic pa ti recem koji je veci user posted image

miau bubim pupu swatku user posted image user posted image  i nije mala pupa bas je taman user posted image  

stavicu u narednih dana dolazi mi dragi muz pa da me uslika kako treba vidjeces ti mene obecavam :)))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 111
1.6.2010 13:17:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Haha, Mirkice i ja sam ti takva. Mene muz sve zove Pummel i zeza me. Ali sta cu, kao sto kazes neki dan vidim trudnicu hebo te ako ima 55kg ja dajem glavu. Ja samo sto nisam pocela plakati na sred ulice

moja se jetrva za 6 sedmica poradja a ja duplo veca od nje a dosli nam priajtelji i ona se za 6 mjeseci poradja sitna zenica nigdje nista nije dobila ima stomaka ali nista vise (dobro i njih ddvije su bas sitne trudnice ) a ja izmejdu njih i ruke i noge ama sve zaokruzilo pa i glava hahhahahaha

BA 13.12.2008

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 112
1.6.2010 13:18:46   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hannica

Saro pupo ti je bas veliki,bit ce bebac aBd pravi buco,bar 4 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam cula da zena ima puno vode u tijelu i da se to pretavra kasnije u mlijeko ako nista saro imace bebera sta da doje user posted image user posted image user posted image user posted image
je li planiras dojiti ili flasicu ????

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 113
1.6.2010 13:21:46   
Miau
Ajde hvala, jer meni se svi iscudavaju kad kazem da za 10 dana ulazim u 8-mi mjesec.  Neki dan mi jedna rekla: "Joj, pa ja mislila ti tek 4-ti mjesec!" user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 114
1.6.2010 13:22:18   
Hannica
Eh sad mi je jasno zasto ja nisam imala dovoljno mlijeka za bebu.Dojila je samo 40 dana a i tada sam je morala dohranjivat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 115
1.6.2010 13:23:01   
sara.at
hannice draga ko ce 4kg roditi user posted image  uh mene polako panika vec hvata porod kako prezivjeti jel igdje ima ta tema user posted image
mirkice ja i nisam toliko "debela" koliko sam ja naduvana,teska puna vode primjetim ja ujutro kad se izvazem i navecer imam 2kg vise i opet ujutro ista tezina i navece vise to je voda nemoze biti nista drugo...
al planiram ja zecica dojiti nekako lakse i zdravije user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 116
1.6.2010 13:23:11   
melly__
http://www.facebook.com/photo.php?pid=361524&id=1821158659#!/photo.php?pid=361542&id=1821158659&fbid=1176770079020 Nadam se da se vidi ...ovo je moj stomak prije nekih mjesec dana....sad je ogroman ;-)

17.06.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 117
1.6.2010 13:26:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: melly__

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3'"'24&id="82""'8''9#!/photo.php?pid=3'"'42&id="82""'8''9&fbid=""7'770079020 Nadam se da se vidi ...ovo je moj stomak prije nekih mjesec dana....sad je ogroman ;-)

ja ne mogu da vidim sliku?!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 118
1.6.2010 13:29:24   
Mirkica
ovo je mally , ako smeta sto sam postavila reci izbrisacu
user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 119
1.6.2010 13:29:40   
Hannica

hannice draga ko ce 4kg roditi user posted image  uh mene polako panika vec hvata porod kako prezivjeti jel igdje ima ta tema user posted image
mirkice ja i nisam toliko "debela" koliko sam ja naduvana,teska puna vode primjetim ja ujutro kad se izvazem i navecer imam 2kg vise i opet ujutro ista tezina i navece vise to je voda nemoze biti nista drugo...
al planiram ja zecica dojiti nekako lakse i zdravije user posted image

Pa moja setra je rodila bebu od 4 kg i to mnogo lakse nego ja svoju od 3 i 250.Nemoj puno razmisljat o tome,bit ce ti lakse.Samo hrabro naprijed,kad sam ja uspjela svi ce,a ja sam osoba koja ni malo ne podnosi bol.Od muhe medvjeda napravim.user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 120
1.6.2010 13:30:23   
Mirkica
ovo je iznad mally
melly
sliek sa fb samo markirasi onda kopiras i ovdje ubacis zacas :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 121
1.6.2010 13:31:28   
Miau
Melly bas si slatka trudnica!
Hvala Mirkice, ja isto nisam mogla otvoriti.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 122
1.6.2010 13:32:20   
Hannica
mally super izgledas.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 123
1.6.2010 13:33:04   
Miau
IZVORNA PORUKA: Hannica

kad sam ja uspjela svi ce,a ja sam osoba koja ni malo ne podnosi bol.Od muhe medvjeda napravim.user posted image user posted image

Sad si i mene utjesila, u mene je isto prag tolerancije boli jedna velika nula! user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 124
1.6.2010 13:33:55   
Hannica
 Hannica, sara.at, reallove, Srculence, Malena_A, nella, Mirkica, SailorMoon, aida.

sto nas ima masAllah!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *