Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala vam cure bas ste zlatne al ja sam davno zaratila sa vagom al iskreno sad i ne opterecujem se sa njom bitno je da sam u vjencanicu stala sad mogu i tajson da budem nije bitno
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
hvala vam cure bas ste zlatne al ja sam davno zaratila sa vagom al iskreno sad i ne opterecujem se sa njom bitno je da sam u vjencanicu stala sad mogu i tajson da budem nije bitno
znaci slijedece sto mozemo ocekivati je ekskluzivne fotke s vjencanja
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
ma kako god...mada bi bilo fino da bude kako si planirala ali ipak nekad ne odlucujes ti...ako se malcu bude zurilo mozda se na vjencanju rodi pa budes imala jos jednog ekstra gosta
a rose ovo i jeste slika sa svadbe ipak je zecicu bilo lijepse u maminoj pibi nego da ga svi gnjave
ajnur hvala ti puno
i za vas sviju
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Sara prelijep ti je vjenčanica i uopšte nisi tajson već jedna zdrava i sretna trudnica što se i vidi na slici
Saro kako skontah ti si u 8.mom mjesecu trudnoce. Svaka cast zeno! Odlicno izgledas! Samo stomacic! kako ti je uspjelo da odrzis tako dobru liniju! prekrasna si! Sretno na porodu i da rodis zdravu i lijepu bebicu...
sad 14.07 ulazim u 9mj..... draga zeno 16kg sam se ja udebljala al moja djeta se zove mm zato se on zdebljao pojede sve sto bi mene moglo da udeblja ma nesikirajte se za kile sve ce to da ode kad dodje bebica treba trcati oko nje,pa kuca,pa muz,pa gosti ma ima da odu a da i ne primjetite hvala vam cure
ja tek vidjela slikicu u vjencanici bas si nam slatka masalla i sto rece taurus uopste nisi tajson vec bas preslatka trudnica hocu jos slikica da vidim
sad 14.07 ulazim u 9mj..... draga zeno 16kg sam se ja udebljala al moja djeta se zove mm zato se on zdebljao pojede sve sto bi mene moglo da udeblja ma nesikirajte se za kile sve ce to da ode kad dodje bebica treba trcati oko nje,pa kuca,pa muz,pa gosti ma ima da odu a da i ne primjetite hvala vam cure
UH,opet svaka cast! Bas lijepo izgledas! Vjerovatno si mrsavica bila prije trudnoce.. Sretno!!! :)))
ja tek vidjela slikicu u vjencanici bas si nam slatka masalla i sto rece taurus uopste nisi tajson vec bas preslatka trudnica hocu jos slikica da vidim
Kanita Ako danas fotograf zavrsi polako su na fb poceti stavljati,pa ces moci sve vidjeti,ma znas da sam ti obecala
Selmoni svi gosti su nam rekli da u zivotu nisu vidjeli da se dvoje vise vole i da se sreca toliko moze vidjeti volimo se kao prvog dana Rimljanko neka bude sve ok sa bebicom a za kile cemo se brinuti poslije,ja skoro citavu trudnocu imam zabranu keksa kad rodim aBd to ce biti moj fitnes
saro, da te i ja pohvalim. Zaista predivno izgledas...Nisi uopce debela...taman koliko treba da sijs kao trudnica. A u vjencanici....sretna, slatka...ma ko med si.
ma kako god...mada bi bilo fino da bude kako si planirala ali ipak nekad ne odlucujes ti...ako se malcu bude zurilo mozda se na vjencanju rodi pa budes imala jos jednog ekstra gosta
a rose ovo i jeste slika sa svadbe ipak je zecicu bilo lijepse u maminoj pibi nego da ga svi gnjave
ajnur hvala ti puno
i za vas sviju
daj onda jos slika
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.