hanabanana -> RE: koju školu odabrati? (24.2.2013 0:01:13)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa I nema ovakva škola u Turskoj, jer tamo mu nije dozvoljen rad. [sm=smiley36.gif] hanabanana ne prepadaj me mamin amidžić radi u toj školi, kao profesor fizičkog, nisam nikad puno o školi pričala s njim, no svaki bi cigo svoga konja hvalio pa i ne očekujem da će mi "prijaviti" nešto loše trebalo bi da im je obrazovanje na nivou, što bi rekao Žika Pavlović no ne mora da znači[sm=smiley13.gif] ja se iskreno bojim koliko ću imati vremena za rad s mojoj kćerkom pa nije da želim prepustiti njen obrazovanje isključivo samo školi al želim da joj pružim najbolje što mogu jeste li se vi pribojavale da li ćete i koliko imati vremena za rad s djetetom nakon posla? ja se užasno toga bojim [sm=smiley13.gif] jesam li loša majka [sm=zmeden.gif] [sm=smiley19.gif] baš me to izjeda Sve je stvar organizacije. Bez panike. Moje dijete je u produženom, ali ja ipak kontrolišem zadaće, nadgledam, pomažem ali afirmacijom. I stižem, ali mi treba organizacija. Moje dijete ide i u muzičku, a ima i vannastavne aktivnosti. Stižemo. A i muž i ja imamo poslove koji traže puno odsustva. Meni je muž od novegodine više puta spavao u hotelima po evropi nego kod kuće. Ali tako je kako je. Znači, vrijeme za pomoći dijetetu oko škole mora se naći. Ako sada ne nauči množenje, vrste glagola i imenice, neće nikada. Što posiješ, to ćeš požnjati. Ali moram reći da ja odbijam da radim zadaće, ili pišem lektire. Mogu samo pomoći u pronalaženju rješenja.
|
|
|
|