salmy -> RE: koju školu odabrati? (17.4.2018 15:14:10)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR A šta s djecom koja moraju ići u produženi boravak a mnoge škole ga nemaju? ako im jedan brat ili sestra već idu u tu neku škol koja nije u naselju...neće dvoje djece voditi na različite strane... šta ako neko želi u privatnu školu... doduse sve se sem jedne plaćaju niko ne može zabraniti da je to tako bilo otopočetka kao i uvijek ok...al ne može se preko noći na pogešan način nešto ispraviti... neka svakoj školi obezbjede produženi boravak i vidjećeš kako će sve škole biti pune U mom razredu ima par mama koje žive u b potoku....I sad kreće drugi djete u prvi ne može...Jedno vodi u školu na otoci a drugo ovdje...A sto je upisala ovo prvo u našu školu? Zato jer škola tri kuće od nje gdje živi je : bezveze...Seljačka...skupalju se narkomani itd.... To mi nikad neće biti jasno...A ova naša je ok...Znam ja ko se skuplja navečer kad setam i koliko šprica se nađe...Opste nije tako kako izgleda....Ali roditelji žive u ubjedjena da je extra....Ni blizu A sa druge strane ne!A više produženog samo 3 grupe.... Nema škola kapacitet... Nego ima privatni produženi u blizini pa tu djecu upisuju
|
|
|
|