dambolina -> RE: koju školu odabrati? (11.3.2016 15:21:39)
|
IZVORNA PORUKA: ada033 Pozdrav svima! Ima li iko nešto svježije informacije o OŠ Osman Nuri Hadžić na Dobrinji? Čujem da je tamo od prošle godine u funkciji produženi boravak, pa ako neko ima iskustvo bila bih zahvalna. Također i bilo šta drugo o školi što može zanimati mamu prvačića :) Hvala! to je meni skola br. 1. da mi nije daleko i da sam imala opciju prevoza, moja bi djeca sigurno tamo nastavila skolovanje. bili smo u toj skoli od prvog do cetvrtog razreda i ja sam bila prezadovoljna. od toga da je skola sredjena, uredna, cista, osoblje ljubazno, dvoriste zakljucano itd, pa nadalje. svakome ko je na dobrinji preporucujem tu skolu. mi smo preselili pa nam je sad daleko, tako da su moja djeca u skoli grbavica 1. i da, sestrin sin je sad u osman nuri hadzic peti razred i ona je i dalje zadovoljna kao sto sam i ja bila. Grbavica 1 je isto super skola, direktor se maksimalno trudi, ucionice su fino opremljene i sto je najvaznije imamo e skolu. sad nam je to uvedeno jednom mjesecno i mislim da je odlicna stvar posebno za djecu koja recimo budu bolesna pa onda fakticki nista ne gube jer se materijali sa nastave mogu naci na e skoli. voljela bih da je dvoriste malo uredjenije, ali sta je tu je. imamo odlican video nadzor, super produzeni boravak, dobre uciteljice i nastavnike i et.
|
|
|
|