|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
17.12.2011 13:11:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 1751
   RE: Zene sa Hidzabom
17.12.2011 13:29:52   
enči80
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Ne cekaj nista.
Pocni sad.
Okupaj se sa nijetom pokajanja,  i na namaz. jer to te sejtan odvraca.

potpisujem

nego, tako je jedna moja drugarica kad se pokrila "dahnula dusom" jer se bojala da ne umre a da se nije pokrila, kaze stalno je na to mislila pred pokrivanjeuser posted image

Đe me nađe...user posted image user posted image user posted image

...i meneuser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 17.12.2011 13:30:37 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1752
17.12.2011 13:53:20   
jasmin
Zene sa hidzabom...nekad :)...
Mostar
user posted image

Banjaluka
user posted image

Sarajevo
user posted image
user posted image

Ove sandalice su mi kraljevske hehehe
user posted image

I jos malo...
user posted image
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1753
17.12.2011 14:47:27   
mamine oci
user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1754
19.12.2011 23:56:58   
Anoniman
zene sta su mestve user posted image

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 1755
20.12.2011 0:13:13   
pipi_duga_capara
mestve user posted image

user posted image

preko njih se moze uzimati abdest

< Poruku je uredio pipi_duga_capara -- 20.12.2011 0:14:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1756
20.12.2011 11:26:56   
Rabi

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Ne cekaj nista.
Pocni sad.
Okupaj se sa nijetom pokajanja,  i na namaz. jer to te sejtan odvraca.

nema user posted image , nisam nista uradila ni pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kasni mi user posted image Pa me sad i neki strah uhvatio da nisam user posted image ...A moj Adnan nicim izazvan govori mi evo vec dva puta: Ovdje ima braco(pokazuje na moj stomak) i kaze rodices mi ga za rodjendanuser posted image
Nervozna sam, ujedala bi, svaka mi sitnica smetauser posted image
sta da vam kazem, naruzite me slobodno.....
i jeste, sigurno da je sejtanski poso i da me samo on odvraca i navraca na loseuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1757
21.12.2011 20:26:00   
jasmin
Kim Kardashian u hidzabu :)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Angelina Jolie u hidzabu :)
user posted image
user posted image
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1758
21.12.2011 22:53:18   
jasmin
Moderna medicina tek sad otkrila korist iddeta (obavezni poslijebra�ni pri�ek)

Posljednja nau�na istraživanja na polju medicine, koja su uradili ameri�ki eksperti, potvrđuju nadnaravnost i istinitost kur''anskih ajeta koji govore o iddetu (obaveznom poslijebra�nom pri�eku) i trajnoj zabrani stupanja u bra�ni odnos brace i sestara po mlijeku! Naime, žena nakon smrti muža mora pri�ekati �etiri mjeseca i deset_ dana prije nego se uda za drugog muskarca.

Ameri�ki nau�nici su otkrili da u organizmu žene postoji posebna vrsta bijelih krvnih ćelija koje u sebi imaju tzv. genetsku memoriju.

Ove ćelije prepoznavaju strane ćelije koje ulaze u tijelo žene i �uvaju njihove genetske specifi�nosti i osobine. Ova vrsta bijelih krvnih ćelija živi samo u ženskom reproduktivnom organu i to ta�no 120 dana! Istraživanje je potvrdilo da ukoliko se desi da u roku od 120 dana neke druge ćelije (a ne one koje su već ranije „zapamćene" od strane bijelih krvnih ćelija) dospiju unutar ženskog reproduktivnog organa, dolazi do poremećaja rada imunološkog sistema koji može izazvati nastanak tumora i raka.

Ovo otkriće objašnjava pojavu daleko većeg procenta oboljelih od raka materice i dojke onih žena koje upražnjavaju intimne veze s više muškaraca od onih koje su u vezi s jednim muškarcem u toku jednog vremenskog perioda. Ovim se dobrim dijelom daje i objašnjenje zašto je ženama zabranjeno da u isto vrijeme budu s više od jednog muškarca u braku.

Pošto ova posebna vrsta bijelih ćelija kod žena 120 dana �uva u svojoj memoriji genetske osobine ćelija koje su prve dospjele u ženski reproduktivni organ, ako se desi da u tih 120 dana dođu u kontakt s drugim ćelijama (od drugog muškarca) i ako dođe do oplodnje, u tom slu�aju, novonastali organizam (zametak) će u sebi nositi genetske osobine kako od prvih tako i od drugih ćelija.

Također, istraživanje je pokazalo još jedan zanimljiv rezultat. Maj�ino mlijeko u sebi sadrži ćelije koje u sebi nose genetske osobine i majke i oca. To zna�i da se maj�inim mlijekom na dojen�e prenose osobine i oca i majke, što nam pojašnjava šerijatsku zabranu stupanja u brak braće i sestara po mlijeku zbog dijeljenja istih genetskih osobina iako u osnovi nisu u nikakvoj krvnoj vezi.

Istraživanje �ije smo rezultate naveli trajalo je godinu a tim stru�njaka koji je sve to vodio sastojao se od sedam doktora medicine iz SAD-a i dvojice Egipćana.

Detaljniji tok i pojašnjavanje rezultata istraživanja su predstavljeni na međunarodnoj konferenciji o nau�noj nadnaravnosti Kur''ana Časnog i Šerijata održanoj ove godine u Turskoj.

(IslamBosna/alarab.co.uk)

La ilahe illallah.

< Poruku je uredio jasmin -- 21.12.2011 22:54:03 >

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1759
21.12.2011 23:15:57   
gerberka
La ilahe illallahuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1760
21.12.2011 23:24:16   
Miracle*3
Danas kad sam ovo procitala an internetu, zaista sam ostala sokirana. Svako zasto ima svoje zato, a i odgovori se imaju gdje naci

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1761
22.12.2011 0:00:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmin

Moderna medicina tek sad otkrila korist iddeta (obavezni poslijebra�ni pri�ek)

Posljednja nau�na istraživanja na polju medicine, koja su uradili ameri�ki eksperti, potvrđuju nadnaravnost i istinitost kur''anskih ajeta koji govore o iddetu (obaveznom poslijebra�nom pri�eku) i trajnoj zabrani stupanja u bra�ni odnos brace i sestara po mlijeku! Naime, žena nakon smrti muža mora pri�ekati �etiri mjeseca i deset_ dana prije nego se uda za drugog muskarca.

Ameri�ki nau�nici su otkrili da u organizmu žene postoji posebna vrsta bijelih krvnih ćelija koje u sebi imaju tzv. genetsku memoriju.

Ove ćelije prepoznavaju strane ćelije koje ulaze u tijelo žene i �uvaju njihove genetske specifi�nosti i osobine. Ova vrsta bijelih krvnih ćelija živi samo u ženskom reproduktivnom organu i to ta�no 120 dana! Istraživanje je potvrdilo da ukoliko se desi da u roku od 120 dana neke druge ćelije (a ne one koje su već ranije „zapamćene" od strane bijelih krvnih ćelija) dospiju unutar ženskog reproduktivnog organa, dolazi do poremećaja rada imunološkog sistema koji može izazvati nastanak tumora i raka.

Ovo otkriće objašnjava pojavu daleko većeg procenta oboljelih od raka materice i dojke onih žena koje upražnjavaju intimne veze s više muškaraca od onih koje su u vezi s jednim muškarcem u toku jednog vremenskog perioda. Ovim se dobrim dijelom daje i objašnjenje zašto je ženama zabranjeno da u isto vrijeme budu s više od jednog muškarca u braku.

Pošto ova posebna vrsta bijelih ćelija kod žena 120 dana �uva u svojoj memoriji genetske osobine ćelija koje su prve dospjele u ženski reproduktivni organ, ako se desi da u tih 120 dana dođu u kontakt s drugim ćelijama (od drugog muškarca) i ako dođe do oplodnje, u tom slu�aju, novonastali organizam (zametak) će u sebi nositi genetske osobine kako od prvih tako i od drugih ćelija.

Također, istraživanje je pokazalo još jedan zanimljiv rezultat. Maj�ino mlijeko u sebi sadrži ćelije koje u sebi nose genetske osobine i majke i oca. To zna�i da se maj�inim mlijekom na dojen�e prenose osobine i oca i majke, što nam pojašnjava šerijatsku zabranu stupanja u brak braće i sestara po mlijeku zbog dijeljenja istih genetskih osobina iako u osnovi nisu u nikakvoj krvnoj vezi.

Istraživanje �ije smo rezultate naveli trajalo je godinu a tim stru�njaka koji je sve to vodio sastojao se od sedam doktora medicine iz SAD-a i dvojice Egipćana.

Detaljniji tok i pojašnjavanje rezultata istraživanja su predstavljeni na međunarodnoj konferenciji o nau�noj nadnaravnosti Kur''ana Časnog i Šerijata održanoj ove godine u Turskoj.

(IslamBosna/alarab.co.uk)

La ilahe illallah.

ovo sam citala nedavno kao odg na pitanje kako to da se covek moze ozeniti 4 puta a zena ne moze vec samo 1 user posted image   lepo joj neki brat dao objasnjenje  na koje nije zena imala vise sta da pita

Elhamdullilah

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 1762
22.12.2011 18:01:52   
Emina85
Allahu Ekber! Zaista  impresivan tekst, nisam ovo znala, ali drago mi je da si postavila tekst na forum, valjda će mnogima biti jasnije !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1763
24.12.2011 21:49:20   
treće
user posted image
htjela sam pitati da li neka zna kako se spravlja hilba(hilva) u zrncima za nadolaženje mlijeka?

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 1764
25.12.2011 0:28:13   
treciputmama
es-selamu alejkum  moje dame...malo uhvatih vremena pa provirih sta ima novoga...vidim jasmin postavila lijep tekst..citam i razmisljam koliko ce vremena proci da "najveci" umovi nauke skontaju zasto je nesto onako kako je u Kuranu spomenuto.....zaista, u svemu sto je objavljeno je pouka za nas...samo sto neki u to vjeruju tek nakon potvrde ljudi od nauke....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 1765
25.12.2011 10:44:57   
jasmin

IZVORNA PORUKA: treciputmama

es-selamu alejkum  moje dame...malo uhvatih vremena pa provirih sta ima novoga...vidim jasmin postavila lijep tekst..citam i razmisljam koliko ce vremena proci da "najveci" umovi nauke skontaju zasto je nesto onako kako je u Kuranu spomenuto.....zaista, u svemu sto je objavljeno je pouka za nas...samo sto neki u to vjeruju tek nakon potvrde ljudi od nauke....

Neki ni tada!
Neka je i na tebe mir i spas.

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 1766
25.12.2011 14:49:26   
Rabi

U Allaha nema sumnje, a sta nam treba...koji veci naucni dokaz od nas samih, nase duse, tijela....nastajanja, radjanja i postojanja!  A o drugom stvarima covjek da i ne prica...

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 1767
25.12.2011 15:35:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Rabi

U Allaha nema sumnje, a sta nam treba...koji veci naucni dokaz od nas samih, nase duse, tijela....nastajanja, radjanja i postojanja!  A o drugom stvarima covjek da i ne prica...

dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1768
25.12.2011 16:23:24   
rerica
http://www.youtube.com/watch?v=X9_ylarKYDk&feature=share user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1769
25.12.2011 16:29:51   
gerberka
rerice hoces da kazes da je haram nekom cestitati praznik koji slavi??????????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1770
25.12.2011 16:33:37   
rerica

IZVORNA PORUKA: gerberka

rerice hoces da kazes da je haram nekom cestitati praznik koji slavi??????????? user posted image user posted image user posted image

Gerbo mila u videu ti je sve receno...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1771
25.12.2011 16:37:19   
gerberka
bebice jesi tu

< Poruku je uredio gerberka -- 25.12.2011 16:44:45 >

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1772
25.12.2011 16:45:07   
rerica

IZVORNA PORUKA: rerica

Gerbo mila u videu ti je sve receno...

znam draga - to je samo jedan video...
ja sam mislila da nas je Allah stvorio da bi se u dobrom takmicili.ja bih bila neizmjerno tuzna da mi moji prijatelji nemuslimani ne čestitaju Bajram.Islam je čist i zagoravara samo ono najbolje..dal je uredu da neko sad ne čestita komsiji praznik radi ovog videa?

zanima me, pa aBda doći će i Jasmin da objasni

Naravno,ne samo Jasmin,bit ce i drugi misljenja,postuj tudju vjeru,al....
Ja to nisam izmislila vec sam nasla i stavila link...
Al mi nije logicno da ako ja vjerujem u Jednog Boga,kako cu sada vjerovati u Bozijeg sina kad znam da ne postoji,to je širk...
Ne mogu nekome cestitati nesto ako ne vjerujem u to....
Svako ima pravo na svoje misljenje i izjasnjavanje....
Ja se drzim tog puta...mislim da ne grijesim,al Allah najbolje zna...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1773
25.12.2011 16:47:36   
gerberka
ja sam samo pitala
Allah najbolje zna, moje je da učim

< Poruku je uredio gerberka -- 25.12.2011 16:50:49 >

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1774
25.12.2011 16:53:26   
Bebica11
tu samuser posted image

citala tekst jasmin jako je zanimljivuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *