|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
7.10.2011 2:17:31   
Mjeseceva Pratilja
Treciput mama, dobro dosla. user posted image
Nedi..Sitnica. user posted image
Jasmin..Zanimljivo..Wow. I ja sam imala nesto interesantno..Ako pronadem, dijelim.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 1501
   [Obrisana poruka]
8.10.2011 12:46:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 1502
8.10.2011 13:01:22   
rerica
Tu se nema sta misliti Iman... alkohol je alkohol.....kraj price....user posted image
evo ti link ovaj:e-mail: info@pcelicamedina.com

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1503
8.10.2011 13:01:45   
canim
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja imam jedno pitanje/dilemicu:

Naime, u periodu prehladica i virusa mislila sam Imančici uvesti propolis, ali one kapi od propolisa su s alkoholom.user posted image
E sad, čitam da se na kocku šećera nakapaju kapi i stave na toplo mjesto da alkohol tako ishlapi...da li to smijem tako primjenjivati?

Iman po toj teoriji ispade da mozemo kuhati i dodati alkohol prilikom kuhanja tj vino i sl jer prilikom zagrijavanja alkohol izhlapi user posted image nesto mi ta teorija nije logicna user posted image
Sto ce ti te kapi, nadji nekoga ko proizvodi med i kupi domace to ti je najbolje.

Neposredna veza do poruke: 1504
   [Obrisana poruka]
8.10.2011 13:16:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1505
8.10.2011 15:08:36   
gerberka
iman imaš kupiti i propilis kapi bez alkohol, zovu se api baby..i naravno da ih trebaš kupiti, jer jačaju imunitet, a nemaju alkohola, ne brini

< Poruku je uredio gerberka -- 8.10.2011 15:10:23 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 1506
8.10.2011 16:02:48   
rerica
Gerbo imas pp

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1507
8.10.2011 18:19:35   
Honey3
drago mi je sto ovdje mogu procitati proizvode koji nisu dozvoljeni,pratim to naravno ali dosta ih i neznam,evo cudo mi za kroasane 7days imaju alkohol i ne samo oni nego vecina upakovanih a opet vidim da ih ljudi (koji i prate sta je dozvoljeno a sta ne) jeduuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1508
8.10.2011 18:26:04   
gerberka
nisam ni ja znala da kroasani sadrze alkohol..hvala ti za info. 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1509
8.10.2011 18:34:45   
rerica

IZVORNA PORUKA: zaha

drago mi je sto ovdje mogu procitati proizvode koji nisu dozvoljeni,pratim to naravno ali dosta ih i neznam,evo cudo mi za kroasane 7days imaju alkohol i ne samo oni nego vecina upakovanih a opet vidim da ih ljudi (koji i prate sta je dozvoljeno a sta ne) jeduuser posted image

Znala sam za krosanane 7-days da imaju alkohola i uopce ih ne jedem....user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1510
8.10.2011 18:52:18   
jasmin

Ja ih ovdje jedem,jer ne sadrze alkohol.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1511
8.10.2011 22:01:48   
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja ih ovdje jedem,jer ne sadrze alkohol.

Mi smo takodjer izbacili 7days kroasane.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1512
8.10.2011 23:33:52   
Honey3
jasmin vjerovatno za arapsko trziste prave se bez alkohola, ovdje cini mi se jedino quiqi kroasani ne sadrzeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1513
   [Obrisana poruka]
9.10.2011 11:16:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1514
9.10.2011 11:33:33   
rerica

.samo kako će biti kad malena bude malo veća i u vrtiću bude s djecom djelila

Iman mila,pa kroz zivot je uci sta valja sta ne valja,sta je dozvoljeno a sta ne...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1515
21.10.2011 21:24:43   
Lilly
Samo da se nadovezem na temu... Poznajem pokrivene i zaista me odusevljavaju, ne samo zato sto su pokrivene i ne ulazim u nacin pokrivanja, nego vise mislim na nacin ophodjenja - bar ove koje sam ja upoznalauser posted image . Upoznala sam i par koje su skroz pokrivene, samo se oci vide, i one me svaki put iznova fasciniraju! Jako hrabre, pametne zenice, divne naraviuser posted image
Nesto ih pravo volim i cim ih sretnem bude mi nekako toplo oko srcauser posted image Etooo, sve pohvale od mene!user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1516
22.10.2011 11:23:58   
jasmin
Hvala Lilly.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 1517
26.10.2011 12:45:49   
jasmin
Za bebachu i sve druge koje zanima:
Ebu Talha, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: ''Meleki ne ulaze u kuću u kojoj se nalazi pas ili slika!“ (Muttefekun alejhi) Ibn Omer, radijallahu anhuma, kaže da je čuo Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem, kako govori:
'Ko bude držao psa, osim psa za lov ili psa vodiča, njemu se umanjuje nagrada svaki dan koliko je dva kirata!“ U drugom predanju stoji da je rekao: ''...koliko je jedan kirat.“ (Muttefekun alejhi)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1518
26.10.2011 14:21:16   
hatepsut

Ebu Talha, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: ''Meleki ne ulaze u kuću u kojoj se nalazi pas ili slika!“ (Muttefekun alejhi) Ibn Omer, radijallahu anhuma, kaže da je čuo Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem, kako govori:
'Ko bude držao psa, osim psa za lov ili psa vodiča, njemu se umanjuje nagrada svaki dan koliko je dva kirata!“ U drugom predanju stoji da je rekao: ''...koliko je jedan kirat.“ (Muttefekun alejhi)

uz navedeni hadis kazu ako se pas ocese o tvoju odjecu u istoj ne mozes klanjati !mozes jesti iz posude iz koje je jela macka,a posudu iz koje je jeo pas moras u 9 voda oprati user posted image (cini mi se 9)neka me ispravi ko bolje zna ?!

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1519
26.10.2011 14:22:59   
veeseelaa
znači psa nije preporučljivo uopće imati izuzev ukoliko se isti koristi za lov ili kao pas vodić?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1520
26.10.2011 14:37:59   
koka i po

Ebu Talha, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: ''''Meleki ne ulaze u kuću u kojoj se nalazi pas ili slika!“ (Muttefekun alejhi) Ibn Omer, radijallahu anhuma, kaže da je čuo Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem, kako govori:
''Ko bude držao psa, osim psa za lov ili psa vodiča, njemu se umanjuje nagrada svaki dan koliko je dva kirata!“ U drugom predanju stoji da je rekao: ''''...koliko je jedan kirat.“ (Muttefekun alejhi)

ovo se mozda odnosi na sliku koja prikazuje ljude,likove ili zivotinje.koliko znam pejzaz je dozvoljen.
a ovo sto se odnosi na kucne ljubimce ,odnosi se na one koji se drze drito u kuci ili stanu ili i one koje su smjesteni van stambenog objekta?
jasmin ....?

< Poruku je uredio koka i po -- 26.10.2011 14:39:21 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1521
26.10.2011 15:51:13   
jasmin

IZVORNA PORUKA: koka i po

Ebu Talha, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: ''''Meleki ne ulaze u kuću u kojoj se nalazi pas ili slika!“ (Muttefekun alejhi) Ibn Omer, radijallahu anhuma, kaže da je čuo Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem, kako govori:
''Ko bude držao psa, osim psa za lov ili psa vodiča, njemu se umanjuje nagrada svaki dan koliko je dva kirata!“ U drugom predanju stoji da je rekao: ''''...koliko je jedan kirat.“ (Muttefekun alejhi)

ovo se mozda odnosi na sliku koja prikazuje ljude,likove ili zivotinje.koliko znam pejzaz je dozvoljen.
a ovo sto se odnosi na kucne ljubimce ,odnosi se na one koji se drze drito u kuci ili stanu ili i one koje su smjesteni van stambenog objekta?
jasmin ....?

Da,odnosi se na sliku s likovima.A sto se tice psa,on nije dozvoljen ni van stambenog objekta,osim za lov ili pas vodic,kako je i pomenuto u hadisu.Macka je dozvoljena i u kuci,jedan poznati ashab je nazvan nadimkom otac macica,Ebu Hurejre.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1522
27.10.2011 18:49:06   
SdZ
Eto ovo nisam znala za macke. Mislila sam da niti jednu zivotinju nije dozvoljeno drzati u kuci.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1523
28.10.2011 21:42:49   
jasmin
DZAMIJA KRALJ FAHD BIN ABDUL AZIZ ALSAUD

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Hvala i zahvala pripadaju Allahu! Neka je salavat i selam na Allahovog posljednjeg Poslanika Muhammeda, sallallahu alejhi ve sellem! Es-selamu alejkum, braćo i sestre! Imam potrebu da se oglasim u vezi gnusnog čina koji se desio ispred ambasade Sjedinjenih Američkih Država. Ono što smo mogli vidjeti, da se radi o osobi koja ima bradu i nosi kratke pantalone iznad članaka, još više obavezuje da se u što većem broju javimo i najoštrije osudimo ovaj napad. Ponavljam, ma ko bio počinilac ovog teškog napada, da ovaj postupak nema veze s našom plemenitom vjerom i njenim načelima, što je poznato svakom onom ko ilole zna o vjeri Islamu. Shodno tome, bila bi velika nepravda prema vjeri i njenim sljedbenicima pripisati ovaj gnusni čin vjeri i njenim iskrenim sljedbenicima, a posebno onima koji svojim izgledom slijede Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem. Smatram, da počinilac ima ime i prezime, ma kakvi njegovi motivi bili, ma o čemu se radilo, zaslužio je svaku osudu i on i njegov postupak. Također, potrebno je da se muslimani ograde od njegovog postupka, a posebno braća i sestre koji smatraju da su sljedbenici ehli sunnetske dave. Smatram, da nikada, ni u kom slučaju, ovakav postupak ne bi učinila osoba koja uči svoju vjeru i njena načela od učenih, onih koji su nasljednici Allahovih poslanika, crpeći to znanje iz Kur’ana i suneta (prakse) Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem. Zaista osjećam teškoću u svojim grudima, znajući koliko će ovaj događaj negativno uticati na davu (poziv ka Allahu) tebareke ve te’ala, i njeno nazadovanje. Zato kažem, neka se zapita svaki onaj ko smatra ili misli da je ovako nešto u redu, kako će sutra dati dževab Uzvišenom Allahu, zbog čega je bio uzrok stagnacije dave, ezijeta muslimana i nemuslimana, zastrašivanja i barbarstva na ovim prostorima. Kako će dati dževab Allahu, za sve što će pretrpjeti pojedina nedužna braća, od privođenja, ispitivanja i sl. ostavljajući svoju djecu u neizvjesnosti, da li će se babo vratiti ili ne! Na kraju, molim Allaha, da nas uputi na pravi put, put prvih generacija muslimana, da nam istinu učini istinom, pa da je slijedimo, a zabludu neistinom, pa da je se klonimo! Amin! Prof.Sanel Ramić

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1524
28.10.2011 21:45:55   
Dalil@
user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *