|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
30.9.2011 22:35:20   
mamine oci
samo sam postavila sliku kupaceg,a ukusi su razliciti, ja vise volim sire,a ovo sam na brzinu nasla samo Marini da priblizim ima raznih modela...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1476
30.9.2011 22:36:50   
honey bunny
http://www.ahiida.com/Burqini-Slim-Fit-Swimwear-Navy-Ice-Jade-Arabian-Dots.html, ovakav sličan je kod mene :) A sa ove je stranice :)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1477
30.9.2011 22:38:13   
Medić*
IZVORNA PORUKA: mamine oci

samo sam postavila sliku kupaceg,a ukusi su razliciti, ja vise volim sire,a ovo sam na brzinu nasla samo Marini da priblizim ima raznih modela...

znam user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1478
30.9.2011 22:39:35   
Anoniman
pa lici malo na ronilacko odijelo samo nije uz tijelo , ja sam msilila da se ne smiju zene kupati u moru, jer ovdje u dk more svuda oko nas ali niakd nisam vidjela nijednu pokrivenu zenu da se kupa, dodju na plazu sa porodicom ali budu u burkama ili nikabu, pa zato sam imala utisak da je zabranjeno...Bas super izgleda , a nisam ni znala kako se zovu ti kupaci user posted image user posted image ..Hvala na informacijama naucila sam nesto novo ....

Sad mi opet upitnik nad glavom moja drugarica redovno ide u Dubai i u Egipat i kupa se u bikiniju i kaze da je dozvoljeno , kako onda se odosi stanovnistvo na to ?Zar nije grijeh npr u mjesecu kad se posti da se vidi takva zena mislim na neku u obicnm kupacem ???Ja nisam nikada bila u tim djelovima svijeta user posted image  abd imam namjeru ali bi viser da vidim piramide i tako te neke znamenitosti , mora svugdje ima ....

< Poruku je uredio MarinaDK -- 30.9.2011 22:42:09 >

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 1479
   [Obrisana poruka]
30.9.2011 22:45:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1480
30.9.2011 22:50:15   
honey bunny
Pa nije lijepo da je vide muškarci u vrijeme ramazana razgolićenu, jer mogu izgubiti post, a možda je bila plaža za žene, pa onda je dozvoljeno :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1481
30.9.2011 22:55:06   
honey bunny
Što se tiče kupanja i bazena, mi nažalost nemamo tako nešto :( Jedino kada odem na more par dana se iskupam, i to je to, ali iskoristim to maximalno, hehe

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 1482
30.9.2011 23:09:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: honey bunny

Pa nije lijepo da je vide muškarci u vrijeme ramazana razgolićenu, jer mogu izgubiti post, a možda je bila plaža za žene, pa onda je dozvoljeno :)

Pa znam da ne valja ali kod nje na slikama nije ni obucena prikladno, dankinja je i ono malo je vise razgolicena majica na bretele , malo veci dekolte , silikoni na izvolite, sorc , ima slika iz hotela i slike sa plaze ...Sad na ljeto je bila u Dubaiu, a u Egiptu,proslo ljeto i zimu, ubijte me ne znam kako se ozve mjesto  ima dvije rijeci elm sarah  nesto u tom smislu   ...I bas sam mislila o tome jer znam da je  na ljeto bio mjesec ramazana...

(odgovor članu honey bunny)
  Neposredna veza do poruke: 1483
1.10.2011 0:31:52   
Hannan
Ne znam Marina sta bih ti rekla, u osnovi i kad su same zene ima pravilo oblacenja, pa i slike koje pokazuje jaranicama trebalo bi da budu "primjerene"...ja koliko znam zena i pred drugim zenama moze biti bez mrame, u majici kratkih rukava, bretele ne dolaze u obzir, suknje ispod koljena ili i duze, a o bikiniju nema potrebe ni pricati.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1484
1.10.2011 0:49:15   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

pa lici malo na ronilacko odijelo samo nije uz tijelo , ja sam msilila da se ne smiju zene kupati u moru, jer ovdje u dk more svuda oko nas ali niakd nisam vidjela nijednu pokrivenu zenu da se kupa, dodju na plazu sa porodicom ali budu u burkama ili nikabu, pa zato sam imala utisak da je zabranjeno...Bas super izgleda , a nisam ni znala kako se zovu ti kupaci user posted image user posted image ..Hvala na informacijama naucila sam nesto novo ....

Sad mi opet upitnik nad glavom moja drugarica redovno ide u Dubai i u Egipat i kupa se u bikiniju i kaze da je dozvoljeno , kako onda se odosi stanovnistvo na to ?Zar nije grijeh npr u mjesecu kad se posti da se vidi takva zena mislim na neku u obicnm kupacem ???Ja nisam nikada bila u tim djelovima svijeta user posted image  abd imam namjeru ali bi viser da vidim piramide i tako te neke znamenitosti , mora svugdje ima ....

Ako te put nanese u Egipat, javi. Ja sam pokivena ali redovno plivam. Imam kupaci ali za pokrivene zene. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1485
1.10.2011 0:51:02   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo ga Marina, i mene je zanimalo...a možeš i na googletu ukucati 'burkini' ima ih različitih!

user posted image

Moj je ovakav slican samo crno bijeli..I jako brzo se susi na suncu.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1486
1.10.2011 0:55:11   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Nedi

Nadam se da cu dobiti odgovor...zanima me kojii novac se troši/ili se može zamijeniti u mjenjačnici u Saudijskoj Arabiji. Pedpostavljam da je najbolje nositi američke dolare. Još me zanima da li negdje ima kratak pregled nekoh vaznih zakona. Ili uputa sta se smije raditi a sta ne. Evo znam npr u Maroku ako slucajno udariš ženu autom njena porodica zahtijeva da je ta osoba oženi a ako odbije ide u zatvor.  

Koristi se saudijski rial. Mozes mijenjati..Mozda je najisplativije americki dolar ili euro..
Jasmin ce ti bolje reci jer ona tamo zivi ali evo moj muz kaze da je Saudijska Arabija jedna posve normalna zemlja..Nista specijalno glede tih uputa, zakona.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1487
1.10.2011 1:34:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Ako te put nanese u Egipat, javi. Ja sam pokivena ali redovno plivam. Imam kupaci ali za pokrivene zene. user posted image

Zelja mi je obici Egipat , Maroko i Jordan, Palestinu, hvala takodje....

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 1488
1.10.2011 9:13:59   
Anoniman
Ja jutros malo surfala po netu i nasla sam malo info o burkini(burqini)...Nastao je u Australiji tj dizajnirao ga je palestinac Aheda Zanetti ...Ime je dobio od burka-bikini i ima funkciju da pokrije sto vise zeninog tjela po islamskim propisima ali ujedno izgleda veoma moderno ....Napravljen je od polyster platna , tako da se moze brzo susiti i i lici pomalo na ronilacko odijelo samo je mnogo sire oko tijela....Moze se dobiti u mnogim bojama...
Ovo je bio tekst na danskom pa sam ja najvaznije prevela na nas , dizajniranjem ovakve vrste kostima je omoguceno i zenama da rade u funkciji spasilaca ili life guarda, vojske , mornarice user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1489
1.10.2011 12:21:47   
canim
IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Jel moze neko postaviti sliku kupaceg kostima ako nije frka, bas me zanima kako to izgleda , ja sam mislila da se zene koje su se pokrile ne smiju kupati na moru, nego samo u bazenima gdje koji su rezervisani za zene? ....

user posted image

Moj nije ovakav. Sirok je, ne ocrtaca se figura tijela, kao malo sira trenerka, gornji dio, iznad koljena. A vidjala sam i ovakve. Meni se ne svidjaju.

joj sad mi se ide na more user posted image
Moj je u crnoj boji, kao sira trenerka samo sto je materijal onaj glatki kao kupaci user posted image cuj mene sira trenerka, poslije poroda nisam isla na more sad sigurno izgleda isto kao i na slici gore samo sto nema nigdje struka user posted image moram to korigovati user posted image i da ja nenosim onu kapicu ni sal, al bit ce i to inshaAllah do slijedeceg ljeta user posted image

< Poruku je uredio canim -- 1.10.2011 12:23:21 >

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1490
1.10.2011 14:24:09   
Mjeseceva Pratilja
Canim..Nice. Kod mene je isti bio slucaj sa prvim..Bio je plavi ali poslije poroda mi je taj set helanke sa trikoom i tunikom preko. user posted image
Na more dodite nema ajkula..user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1491
1.10.2011 14:36:28   
canim

Canim..Nice. Kod mene je isti bio slucaj sa prvim..Bio je plavi ali poslije poroda mi je taj set helanke sa trikoom i tunikom preko. user posted image

Cini mi se da sam citala negdje da si U Sharm el Sheiku, jeli ? Bili mi tamo 2008 godine, ima lijepa plaza ali nismo se kupali user posted image

Neposredna veza do poruke: 1492
1.10.2011 14:45:11   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: canim

Cini mi se da sam citala negdje da si U Sharm el Sheiku, jeli ? Bili mi tamo 2008 godine, ima lijepa plaza ali nismo se kupali user posted image

Jesam. Ovdje zivim vec 2 godine. Ima jako mnogo plaza..Sve su ciste, mnogo sarenih ribica, koralja..Jako bogat morski zivot. Nadam se da ces opet doci.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1493
1.10.2011 15:53:52   
canim

IZVORNA PORUKA: canim

Jesam. Ovdje zivim vec 2 godine. Ima jako mnogo plaza..Sve su ciste, mnogo sarenih ribica, koralja..Jako bogat morski zivot. Nadam se da ces opet doci.

I ima dobra torta od mrkve user posted image uh jos je pamtim, znas kako mi je prijala uz caj od nane user posted image

Neposredna veza do poruke: 1494
1.10.2011 17:28:50   
canim
nije bio caj vec limunada sa liskama nane user posted image ja pricam o tome kao da je neko nacinalno jelo i pice user posted image

< Poruku je uredio canim -- 1.10.2011 17:30:26 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1495
1.10.2011 17:49:26   
Mjeseceva Pratilja
user posted image user posted image user posted image  e to cudo od mrkve nisam probala..Mislim da nisam..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1496
6.10.2011 15:39:47   
jasmin

Jel moze neko postaviti sliku kupaceg kostima ako nije frka, bas me zanima kako to izgleda , ja sam mislila da se zene koje su se pokrile ne smiju kupati na moru, nego samo u bazenima gdje koji su rezervisani za zene? ....

Pokrivena zena se moze kupati u moru,ali pod uslovom da nije klasicna plaza gdje se mijesaju muskarci i zene koje nisu propisno obucene,jer zena muslimanka ne moze gledati polugolo tijelo,makar to tijelo bilo zensko.A ondje gdje su samo zene,bio to bazen,more i sl,onda kostim ne mora biti ovakav kao na slikama,dakle nije nuzan dugi rukav,marama.No,kako mogu vidjeti kreator je htio ponuditi kostim za klasicne plaze,i opet nije postigao granicu dozvoljenog.Odjeca pokrivene muslimanke ne smije ocrtavati dijelove njenog tijela,ovdje su jasno izrazene noge i struk.A o kupanju na klasicnim plazama sam vec pisala.

Cure,vidite sta sam zanimljivo procitala...
http://www.akos.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=3740%3Aznanstvena-nadnaravnost-u-hadisu-o-istoi-make&catid=42%3Arokstories

< Poruku je uredio jasmin -- 6.10.2011 15:40:47 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1497
6.10.2011 15:48:51   
reallove

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo ga Marina, i mene je zanimalo...a možeš i na googletu ukucati 'burkini' ima ih različitih!

user posted image

Moj je ovakav slican samo crno bijeli..I jako brzo se susi na suncu.

ja nosim ovakav kostim,nisam pokrivena,ali ne volim one obicne kostime uvijek me bilo stid,nosala pareo za sobom,sad nemam vise tih problema,samo sto kod mene nema ove kapice gore..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1498
6.10.2011 15:54:50   
Nedi

IZVORNA PORUKA: Nedi

Nadam se da cu dobiti odgovor...zanima me kojii novac se troši/ili se može zamijeniti u mjenjačnici u Saudijskoj Arabiji. Pedpostavljam da je najbolje nositi američke dolare. Još me zanima da li negdje ima kratak pregled nekoh vaznih zakona. Ili uputa sta se smije raditi a sta ne. Evo znam npr u Maroku ako slucajno udariš ženu autom njena porodica zahtijeva da je ta osoba oženi a ako odbije ide u zatvor.  

Koristi se saudijski rial. Mozes mijenjati..Mozda je najisplativije americki dolar ili euro..
Jasmin ce ti bolje reci jer ona tamo zivi ali evo moj muz kaze da je Saudijska Arabija jedna posve normalna zemlja..Nista specijalno glede tih uputa, zakona.

Tek sad sam vidjela odgovor, Hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1499
6.10.2011 23:37:17   
treciputmama
tek sam veceras naisla na ovu temu...pokrivena sam vec 14.god... od svoje 15-te.....eto, sad odoh malo pregledat o cemu pricate i tako...samo da se "prijavim"...selam

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *