jasmin -> RE: Zene sa Hidzabom (6.10.2011 15:39:47)
|
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Jel moze neko postaviti sliku kupaceg kostima ako nije frka, bas me zanima kako to izgleda , ja sam mislila da se zene koje su se pokrile ne smiju kupati na moru, nego samo u bazenima gdje koji su rezervisani za zene? .... Pokrivena zena se moze kupati u moru,ali pod uslovom da nije klasicna plaza gdje se mijesaju muskarci i zene koje nisu propisno obucene,jer zena muslimanka ne moze gledati polugolo tijelo,makar to tijelo bilo zensko.A ondje gdje su samo zene,bio to bazen,more i sl,onda kostim ne mora biti ovakav kao na slikama,dakle nije nuzan dugi rukav,marama.No,kako mogu vidjeti kreator je htio ponuditi kostim za klasicne plaze,i opet nije postigao granicu dozvoljenog.Odjeca pokrivene muslimanke ne smije ocrtavati dijelove njenog tijela,ovdje su jasno izrazene noge i struk.A o kupanju na klasicnim plazama sam vec pisala. Cure,vidite sta sam zanimljivo procitala... http://www.akos.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=3740%3Aznanstvena-nadnaravnost-u-hadisu-o-istoi-make&catid=42%3Arokstories
|
|
|
|