jasmin
|
IZVORNA PORUKA: Lalana I jos nesto, ja sam ovdje na forumu skoro godinu dana, druzila sam se sa vama, pisala, razmjenjnivala iskustva, vjerujem da smo ste me malo upoznale, i eto nakon svega recite vi meni jesam li ja vehabija ili zena kao i vi, nista drugacija, nista strasnija, sasvim normalna zena, sa porodicom, muzem djecicom, rodbinom , prijateljicama, i jedina razlika je moj VEO na licu, to vam sada kazem, i ipak voljela bih vas sve upoznati, vidjeti, a i vi mene, to bi meni cinilo zadovoljstvo. Tako da sam ubjedjena da cu imati priliku, i da to vama nece predstavljati problem, ako primate takve zenice na kaficu Eh upravo ovo je ono sto i ja zelim da cijeli svijet shvati,da je svaka zena bila otkrivena ili pokrivena,najprije zena(ljudsko bice),supruga,majka,sestra,prijateljica...da je sasvim normalno da bude prihvacena u drustvu kao normalna osoba,jer to i jeste,samo sto se zene razlikuju po nacinu odjevanja. I ja sam,kako i draga Lalana posve pokrivena i kao takva mogu lijepo da funkcioniram u drustvu. I ja i Lalana smo se posve pokrile jos kao djevojke iz cvrstog vjerskog ubjedjenja,nismo imale za muzeve nikakve vehabije. Iskreno se nadam da shvatate da medju nama ne treba biti nekih diskriminacija,jer za svo ovo vrijeme lijepo smo se druzile. Zelim da tako i nastavimo,a nekad i kaficu da skupa popijemo.