Bebica11 -> RE: Zene sa Hidzabom (9.9.2013 15:02:36)
|
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 IZVORNA PORUKA: mum82 ja obojicu sunetila kuci,imali su oko 3-4 mjeseca obojica,po meni bolje dok je beba mala,dr donio sve sterilno,bilo je i savova naravno al nikakvih prob hB nismo imali...par dana mazala kremama i davala paracetamol,i to je to,,,kod nas u bolnici sunete djecu tek od dvije godine,a nama bilo puno da cekamo a sem toga u bolnici je opsta anestezija sto je po meni potpuno nepotrebno,ovako lokalna a bebica nema pojma ni sta se desilo,,kod nas su puno teze sve podnijele nene nego djeca[sm=smiley36.gif] Mi smo svog vodili kod nekog privatnog dr. (nije u BiH), tu je inace i svekrva vodila djecu da ih suneti a i ostali od mm familije. Beba je imala 2 mj., i u putu do dr. je zaspao, pa kad smo stigli nije se dijete ni probudilo kako treba a on je vec poceo [sm=smiley13.gif][sm=hudicek1.gif] I jako puno je plakao. Od anestezije ni rijeci. Nisam ja ni znala da se moze tako, pa nisam nikom ni spominjala. I ja sam kontala lokalnu, al ne bih opstu anesteziju, to je prevelik sok za organizam i nikad ne znate kako dijete moze reagovati na opstu. Ja sam prije 4 god imala alergijski sok na opstoj anesteziji jedva me vratili, tako da....ne bih se igrala s tim ako nije pod moranje. Dok lokalnu i ja super podnosim[sm=bravo.gif]
|
|
|
|