brzamala -> RE: Zene sa Hidzabom (3.9.2013 9:14:58)
|
IZVORNA PORUKA: sara123 Selam zene [sm=smiley1.gif] Htjedoh vas upitati za vasa iskustva, kao pokrivenih zena, na porodu? Je li vam mrsko podijeliti to sa mnom? Ja sam pokrivena i planiram se poroditi u Sarajevu aBd. Kako to sve funkcionise? Ja sam svjesna da ce me doktori poradjati i te neke neizbjezne stvari su mi OK, sta cu. [sm=smiley13.gif] Ali od samog prijema u bolnicu, prije ulaska u operacionu salu, kako su se ponasali prema vama? Spavacica koju dobijes od njih je pretpostavljam kratka do ispod koljena, imam li pravo obuci svoju duzu [sm=zmeden.gif] Smijem li biti u marami? Mozda ce nekom glupo zvucati, ali ja znam da ce me dr.dolje da izvinete pregledati, i neko ce reci, hajde kad te vidio dolje, nek te vidi i bez marame. Meni nije svejedno, ja bih voljela da mi se kosa ne vidi. Ja imam iste brige kao i ti i planiram se poroditi u Opcoj bolnici pa sam se za nju i raspitala. Znaci kod njih mozes imati svoju spavacicu i biti sa maramom sve vrijeme. Na porod u salu ides također u svojoj spavacici i pokrivenea ako tako zelis. Inace su sve sale na onom zatvorenom odjelu, tako da niko od posjetilaca te ne moze vidjeti, osim naravno doktora. Sto se tice Jezera gore je druga situacija, ne mozes imati svoju spavacicu vec dobijes njihovu a koliko znam nema ni marame na glavi, ali to ce ti neko ko je bolje upoznat reci
|
|
|
|