chantal -> RE: Zene sa Hidzabom (30.7.2013 10:51:19)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: chantal I moje su mirne,starija klanja s nama,a mlađa presjedi svo vrijeme uz mene,ne vidim tu nikakve smetnje da se djeca dovode u džamiju,drugo je da trčkaraju i sl. ja samo pitam jel ok da stoji,tj.sjedi između dva klanjača,s obzirom da znamo koliko je bitno zbijanje safova... Damma i chantal zanima me kad ste djecu pocele voditi u dzamiju? Moja cura ima 20mj pa ne moze mirno presjediti namaz I ja je ne vodim niti idem. Ponekad se dogovorim s mm pa se zamijenimo. Zanima me od koje dobi se moze dijete voditi da ocekujem ins[sm=smiley1.gif] Mi smo tek ove godine prvi put krenuli na namaze u džamiju,iako je mojoj starijoj skoro 6 a mlađoj 4.5god ali mala je razlika i nisam se prije usuđivala [sm=smiley36.gif] a i sad ispočetka dok sam ih stavljala jednu pored druge da sjede bile su nemirne,šaputaju,smjehulje se,zveckaju tespihima pa onda čak ustanu i odu do ograde(žene klanjaju na spratu) pa meni presjedne od straha da koja ne padne,e onda sam ih razdvojila,mlađu kod sebe,a stariju na drugi kraj safa i sad smo rahat i svi ih hvale kako su mirne i dobre,a one cvijetaju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|