rerica -> RE: Zene sa Hidzabom (10.1.2013 15:22:29)
|
IZVORNA PORUKA: aazra Nešto sam trazila po netu u vezi jedne stvarčice oko koje imam dilemu kad mi iskrsnu ovaj forum i ova tema, a ni na kraj pameti mi nije bilo da ovdje pogledam niti da pitam...[sm=smiley36.gif] Tako da, eto, ipak ću pitati ovdje jer baš imam nedoumicu... Imam poklon tespih s plavim okom kojeg često i koristim, mada tom plavom oku ne pridajem nikakav značaj, ne mislim da je to neka hamajlija, isl. Sad ne znam je li to u redu...[sm=smiley24.gif] Malo sam usput pregledala i prethodnu stranu...ja učim za mrtve iz svoje familije Jasin, posebna kada npr. sanjam osobe koje su preselile, kao i jasin dovu. Negdje je i pisalo "Učite Jasin kod sjećanja na vaše umrle..." Ako griješim, ispravite me [sm=smiley1.gif] I šta vi mislite u vezi tespiha s plavim okom? po mom misljenju ja bih taj tespih odlozila na neko mjesto ne bih ga uzimala,plavo oko je novotarija i ja jasin ucim za umrle,tako da nema neke dileme u vezi toga,a mozes i svojim rijecima uputit dovu da im Allah oproeti grijehe
|
|
|
|