Anoniman -> RE: Zene sa Hidzabom (20.7.2012 23:38:51)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Medi_87 Ramazan Serif Mubarek Olsun, da nam dragi Allah svima olakša post ovaj mjesec neko je pitao za dojenje listajuci zaboravih ko, ja sam prosle godine kad je M imao 5 mjeseci postila, ispostila sam hvala Allahu cijeli mjesec bez ikakvih tegoba, on je tad iskljucivo dojio i mlijeka je bilo masAllah, i sad doji ali mi je lakse jer su to tri podoja u toku dana, ali svaka osoba zna da li ce moci izdrzati ili ne,kao i da li je dijete gladno ili ne, probaj nista te nece kostati i da moj prvi Ramazan s hidzabom [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mashalah mila moja, Allah da te nagradi [sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif] MasAllah Medi [sm=rozica.gif] MašAllah Medi! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo medi , nadam se da cu uskoro i ja se pridruziti sa ovakmom radosnom porukom [sm=smiley13.gif][sm=smiley1.gif] [/b]miracle Allah dz.s nam ukabulio [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|