muminka -> RE: Zene sa Hidzabom (18.7.2012 14:22:48)
|
Es-Selamun Alejkum :) imam ja odlično rješenje za tvoj problem! Nisam još pokrivena (Allah mi je svjedok da ću to uskoro aBD uraditi). Kad god odem u frizerski, žene zanijeme kad vide kosu, ja se čudim kako me ko do sada nije urekao, duga, tamnosmeđa (skoro crna) kosa, a prirodno kovrdžava. Ricinusovo ulje, i maslinovo - ricinusovo se kupuje u apoteci, do 5KM je, onako srednja bočica, meni bude oko 2 godine, staviš maslinovog ulja, i u to malo nakapaš ricinusovog (ne možeš ricinusovo samo staviti, jer je to najgušće ulje koje postoji). Od toga kosa brže raste, jača raste, i gušća raste. Stavim tu mješavinu ulja npr. kad hoću da raspremam stan, i to stoji 2-3 sata dok ja sve ne raspremim i onda saperem to,što duže stoji,to je bolje :) Samo ta dva ulja koristim, a poslat ću ti sliku kose preko poruke, da vidiš efekat tih ulja :) Probavala sam razne šampone, maske iz dm-a, cm-a, ali bilo šta da koristim, uvijek se vratim prirodi, ne volim hemikalije nikakve :) Evo sad pokusah, ne znam kako da sliku posaljem preko poruke [sm=zmeden.gif] halali. Probaj na internetu pronaci, vidjet ces da svi hvale ricinusovo ulje :)
|
|
|
|