Bebica11 -> RE: Zene sa Hidzabom (16.7.2012 13:46:51)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi hehe hvala hvala....ja posle isla u njegovu dzamiju na teraviju ..hahha kad se sjetim,sigurno sam bila ofirna onim ljudima[sm=jezicek.gif]...ma meni bilo lijepooooooo hahahah [sm=bravo.gif] jesmo isli na Umru, planiramo Hadzdz insaAllah, to je nesto najljepse sto se moze desiti da s voljenom osobom odes na to predivno mjesto[sm=bravo.gif] preporucujem ti da prvo odes na Umru, da u miru dotaknes Kabu, da se upoznas s obredima i okolinom[sm=smiley1.gif], i izvidis i onda da ides na Hadzdz, tako preporucuju ko je u mogucnosti, jer prvi put se izgubis dole, preplave te emocije pa dok se snadjes vidis obidjes, milion informacija odjednom, a sad vec kad se sve sleglo jasnija ti je slika i imas razradjen plan za ubuduce u glavi ins:) i btw bili smo prvi koji su na Umru otisli na bracno, to se prepricavalo kako je jedan mladi bracni par odlucio otici u Mekku na bracno[sm=smiley4.gif] iskreno meni nije jasno kako MUSLIMANSKA OMLADINA(koji imaju finansijsku mogucnost) radije bira destinacije Dubaj, Tursku i sl a da nisu otisli dole, npr nedavno mi se jedna kolegica s faksa udavala i ja je pitam gdje ce na bracno(a pravo su imucni hB) kaze "ne znam kontamo Tursku mada nam nije bas interesantno jer smo oboje bili" i ja joj predlozila Umru a ona onako nezainteresovano slegla ramenima[sm=zmeden.gif] i na kraju su otisli opet u Tursku bili desetak dana i sl. a za isti novac mogli na Umru, eto meni stvarno nije jasno[sm=zmeden.gif] nama je moj babo predlozio Umru, kad je on to predlozio WALLAHI JA TU NOC NISAM OKA SKLOPILA od radosti, zamisljala se pored Kabe, plakala dovila, ma haos sta mi je prolazilo kroz glavu i samo sam se bojala hocemo li papire na vrijeme izganjati da nam ne propadne jer je sve bilo u dan, eto mi vjencani list (koji je uslov zeni za vizu) donijeli zadnji dan kad se predavalo....bas sam se brinula da sve prodje kako treba toliku sam zelju imala[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|