mayra -> RE: Nesposobnost na GAK-u ju je zamalo kostala zivota! (31.7.2012 12:04:00)
|
Drage moje svega ima i u vojnoj i na gak-u. Ja sam se u novembru porodila u vojnoj, i prijem koji sam dozivila je sljedeci: Primila me doktorica, neka mlada, mislim da se preziva Bulbul, koja je mene pregledala i u isto vrijeme jela kiflu, postavljala mi pitanja po 3 puta, jer nije cula moj odgovor jer se sve vrijeme smijala sa sestrom, i na kraju su mi uradili klistir i niko mi nije rekao ni gdje je wc, ja sam se ukakila na hodniku, pred muzem. Sad zvuci smijesno, ali u tom momentu mi nije bilo nimalo. Eh onda sam ja pop...la, sve joj skresala na kamaru, i sestri i doktorici i toliko se derala i na jednu i na drugu, da sam probudila dr.Puzica koji je spavao na drugom spratu. One su pisale izjavu zbog mene, a dr. Puzic me porodio bez ikakvih problema. Stoki treba pokazati zube i gdje im je mjesto, inace ce nas i dalje tretirati kao glupace koje samo sute. Meni u 30 sati boravka gore, 2 puta mjenjali posteljinu, stalno pitale treba li mi nesto, bile divne, a vjerujem da ne bi da se u startu nisam posvadjala. Znam da je moj muz samo govorio ja nisam sa njom hahahha. Pozdrav
|
|
|
|