shpagica -> RE: Nesposobnost na GAK-u ju je zamalo kostala zivota! (4.3.2010 10:24:21)
|
IZVORNA PORUKA: n1kky nisam htjela da vam n1kky ista pise, sama sam se htjela zahvaliti za svaku rjec podrske i vase razumijevanje! nazalost nisam prije niti stigla niti smogla snage da pisem o svemu sto je bilo! bile ste upucene u situaciju, znate sta se sve dogodilo! iz bolnice sam izasla nakon 5 sedmica lezanja sto na GAK-u sto na infektivnoj, da mi bi u otpusnom pismu stajalo da sam lezala sve ukupno 15 dana! zalosno! sta reci nakon svega! ono sto sam ja prozivjela ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju! fizicki sam dobro, iz rane mi jos pomalo curi gnoj, svaki drugi dan idem na previjanje! srce mi je osteceno od jedne od bakterija koje sam imala, ali niej opasno po zivot! samo ja znam sta sam sve prezivjela, kako mi je bilo u tim trenucima i kako se danas osjecam! vjerujte mi, strah me svega! prije svake kontrole ili bilo kakvog odlaska doktoru uhvati me panicni strah! dusa me zaboli kada shvatim da sam propustila prvi mjesec dana djetetovog zivota...ali opet na drugu stranu zahvalim Allahu sto mi ej dao priliku da ostanem uz nju, da je gledam kako raste i uzivam u svakom trenutku s njom! odlucili smo da cemo podici tuzbu, a za izlazak u javnost zaista ne znam jos! trenutno mi je samo do toga da se oporavim i da sve nekako ostavim iza sebe! cijelu trudnocu sam pila apaurine i naglo prekinula, onda se sve to dogodilo, psihicki sam jaaako losa i nestabilna! ali uz pomoc dragog Allaha bit ce dobro, izvuci cu se i iz ovoga! Jos jednom drage moje, iako nisam s vama ovdje, zelim od srca da vam se zahvalim za sve, plakala sam dok sam citala vase postove! ja jos nemam internet ali cim uvedem postati cu vasa clanica sigurno! ljubim vas sve... P.S. ako neku nesto zanima slobodno pitajte n1kky je upoznata sa svime, odgovoriti ce vam... Drago mi je da si PREZIVILA i da si sada s nama, ali poslusaj me iz srca ti najiskrenije i najdobronamjernije govorim: NISI DOBRO SVE DOK TI CURI GNOJ IZ RANE, TO ZNACI DA JE RANA JOS UVIJEK INFICIRANA I DA SE INFEKCIJA RAZNOSI DALJE PO ORGANIZMU DO SRCA I BUBREGA PRIJE SVEGA! NE POSTOJI BEBZAZLENO I BEZOPASNO OSTECENJE SRCA, OBRATI SE U CENTAR ZA SRCE U TUZLU AKO CES MENE POSLUSATI DA SAZNAS U KOJOJ MJERI JE OSTECENJE I JE LI I TO UOPSTE DO KRAJA IZLIJECENO! Uzimas li trenutno neku terapiju (antibiotike), imas li nalaz hemokulture, znas li koja je bakterija u pitanju. Kad ti je zakazana kontrola??? Ako nemas ove podatke MORAJU ti ih dati a ako nece, unajmi advokata! Ne igraj se sa zivotom i iako nemas snage poslje tako teske dijagnoze da se sama pozabavis sobom misli na tu bebicu da joj je mama njena poterbna ziva i zdrava i zaputi se po drugo misljenje i na pregled ako treba privatno. Jos jednom, Tuzlu toplo preporucujem u svakom slucaju! SRETNO!
|
|
|
|