fatimica09 -> RE: Nesposobnost na GAK-u ju je zamalo kostala zivota! (30.1.2010 23:51:45)
|
IZVORNA PORUKA: mama Nataša Ispade da je svaka od nas koja je sa rodilišta uspjela izvući živu glavu sretnica! e pa vala bas tako nekako! Ja sam vec jednom, u onoj svojoj agoniji nakon gubitka djeteta, pisala negdje, na nekoj temi....to gore je katastrofa! Igrom slucaja i radila sam jedno vrijeme gore....vjerujte, ne pricam iz ocaja kao prije par mjeseci! Jedino dr. Nikulin, dr. Lejla Imsirija i dr. Naima Imsirija, da bih im se ja u ruke dala.....ostalo, ne hvala! Radije sama opet, uz svekrvu dok uci.... Dr. Nikulin je covjek zaista, i to sam ja vjerujte itekako osjetila! Toliko sam losih rijeci izgovorila za njega, nakon gubitka djeteta, a on je vjerujte kao pravi covjek, insan, psiholog, pa ljekar.....presutio, ponovo mi dao savjet i utjehu i zvao da pita kako sam! A nije bio DUZAN! I zahvalna sam mu do neba zbog toga! Znam samo da cu sljedeci put aBd SAMO NIKULINU! p.s. a vjeruijte...citaju oni ove forume, da da....dr. nasi....i znaju oni sve sto mi pisemo, da se bar neki zastide, ali....
|
|
|
|