Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.12.2013 12:11:50
Anoniman
Ja se bacila na erotiku Sylvie Day Procitala Sedam godina ceznje, sad citam trilogiju, na prvom sa dijelu tek. ''nako...niko ko Sivi ali nije losa razbribriga
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2013 12:16:03 >
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.12.2013 12:12:25
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Ja se bacila na erotiku Sylvane Day Procitala Sedam godina ceznje, sad citam trilogiju, na prvom sa dijelu tek. 'nako...niko ko Sivi ali nije losa razbribriga
samo polako da ti ne zafali
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.12.2013 12:14:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ja se bacila na erotiku Sylvie Day Procitala Sedam godina ceznje, sad citam trilogiju, na prvom sa dijelu tek. ''nako...niko ko Sivi ali nije losa razbribriga
samo polako da ti ne zafali
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2013 12:15:48 >
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.12.2013 14:54:04
chantal
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: chantal
Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren itd.
Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!
Dobra knjiga al nastavak Badalpurski vrt uzas
Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju
Iman,ja sam na netu čitala,al' vidim da si se snašla.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.12.2013 15:00:59
ziki
ukusi su razliciti, mami i sestama je bila solidna, slabija od prvog dijela al ne ovoliko uzasna ko meni
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.12.2013 16:52:47
aidana
Bas su ukusi razliciti. Eto meni je prije spomenuta knjiga jedi, moli, voli totalno bezveze. Nekako me glavni lik nervirao...doslo mi koji put da je istucem Mogu misliti kako bi mi se tek film svidio.
Tragom mrtve princeze sam davno citala i svidjela mi se.
Poslijedne sam citala Stubovi zemlje i preporucujem je. I ovu sam nekad davno citala u srednjoj i sad ponovila gradivo :)
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 22.1.2014 22:15:29
elmaL
ja sam procitala "Pred tobom", mene podsjeca na Sivog radnja, bas mi je puno slicnosti nekako, iako nisu iste naravno, al bas su me neki dijelovi i karakteri podsjecali na Greya, jedino zenski lik nije bas slican...
nego, sjecam se da sam ja to citala na netu, ali nastavke nisam mogla naci nigdje, samo recimo 40% knjige ili tako nesto jesi ti citala online ili listala knjigu ako imas link da mi proslijedis, bila mi je razbribriga ova prva, pa da nastavim
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 24.1.2014 13:01:47
elmaL
IZVORNA PORUKA: R&T@
Je li to Ogledam se u tebi?
Nju imam u pdf
haj posalji mi je ako ti nije tesko, saljem mail u pp
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 24.1.2014 13:12:56
aazra
IZVORNA PORUKA: Merylin
Je li koja od vas čitala Četrdeset pravila ljubavi: Roman o Rumiju ? Čula sam da je dobra, pa me zanima vaše mišljenje
Ja sam baš više puta pitala isto
Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala...
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.2.2014 16:27:32
niki83
Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren itd.
Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!
Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu... Nemam je vremena sad kupovati a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.2.2014 18:09:24
chantal
Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..
Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim
'Molitva moje majke' započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.2.2014 19:26:08
Alma_27
Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..
Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim
'Molitva moje majke' započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!
mogu ti reci da istanbulsko kopile ima jako neobicne preokrete na kraju. svidjet ce ti se
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.2.2014 20:40:10
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: niki83
Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu... Nemam je vremena sad kupovati a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los
a meni u ove knjige divne i zaboravila sam na njih jer sam poodavno citala
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 24.2.2014 8:43:52
Bambi09
Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam. Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika...
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 24.2.2014 8:47:13
bebaa
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam. Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika...
probaj ponovo....divna knjiga...meni je i nastavak super.....mogla bi ih komotno ponovo pročitati.....
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 24.2.2014 9:07:21
elmaL
IZVORNA PORUKA: Bambi09
ja je jedva pročitah prvu polu knjige nikako, baš sam se tjerala da čitam, nisam sve mi knjige bile spakovane zbog selidbe, al tek od polovine mi je postala zanimljivija, iako generalno nije moj izbor...
probaću nabaviti ''Tragom mrtve princeze'' da vidim hoće li mi leći ovih dana pročitah triler ''Triptih'', mm kupio medju onim knjigama u Konzumu i pročitala sam je za 3-4 dana, inače prvi put da čitam nešto iz ovog žanra
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 5.3.2014 12:34:54
elmaL
''Djevojka s bisernom naušnicom'' Tracy Chevalier - preporučujem je, zanimljiva, lahko čitvljiva, pročitala sam je u jednom danu.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 4.4.2014 23:59:01
aidana
IZVORNA PORUKA: aazra
IZVORNA PORUKA: Merylin
Je li koja od vas čitala Četrdeset pravila ljubavi: Roman o Rumiju ? Čula sam da je dobra, pa me zanima vaše mišljenje
Ja sam baš više puta pitala isto
Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala...
Ja sam je kupila i nisam previse ocekivala jer nisam ljubitelj ljubavnih prica...medjutim ispade bas zanimljiva i definitivno se ni ja se nisam pokajala