Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 17.10.2013 13:47:01
aazra
Ko voli modernu knjizevnost, uz to pisce iz nasih krajeva, preporucujem knjige Bekima Sejranovica.
Opisuje zivot modernog covjeka, covjek koji zivi na relaciji Oslo - BiH i svugdje dobrodašao i svugdje jednako stran...
Ja sam čitala njegovu knjigu "Ljepši kraj", objavio je još "Nigdje, niotkuda", i najnovija "Sandale" je među najčitanijim u Hrvatskoj, odakle je njegova izdavačka kuća.
Upozoravam na provokativan ali iskren i neposredan stil koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim..uostalom, nije bez razloga dobitnik nagrade "Meša Selimović"
Njegove knjige jedino ne bih preporučila ljubiteljima po meni već istrošene ratne tematike, stradanja, ratnih tragedija isl
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.11.2013 0:02:13
aazra
Je li neka od vas čitala mozda Elif Shafak "Četrdeset pravila ljubavi", ne mogu da je nabavim u e -izdanju a ne zna,m da li je dovoljno interesantna da bi je kupila ?
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.11.2013 11:19:55
Lejla Ka
Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba da ubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.11.2013 11:22:33
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba da ubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.
Ma imaš one laganice od Susan Elizabeth Phillips, sve su na taj fol. I sve imaju happy end Nema sad s posla nijednu, ali mogu ti večeras poslati ako hoćeš, samo mi mail pošalji na pp.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.11.2013 11:59:21
Latinka
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba daubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.
Ja sam trenutno u takvom raspolozenju i drzim se Nore Roberts