Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 24.7.2013 15:47:55
klemzi
Dugovecnost - Svetislav Basara
RE: knjiga za citati-preporucite 6.8.2013 13:54:02
elmaL
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Karim Zaimović - "Tajna džema od maline" Kad sam završila sa knjigom, samo sam pomislila - Bože moj, koliko je ovaj momak imao za ponudit..šta bi bilo kad bi bilo...Priče su me baš oduševile, način pisanja, količina mašte, povezivanje svega u jednu odličnu i zanimljivu cjelinu...Mislim da ga je i leona preporučila nekada...
Imam ovu u kućnoj biblioteci, nisam je još čitala, baš sam sinoć razgledala koje bih na more ponijela....preporučuješ li mi ovu? ako je tužno, teže ya čitati, ne bih....treba mi nešto laganije, intrigantno, zanimljivo, i tako...
RE: knjiga za citati-preporucite 6.8.2013 15:58:54
Super Beba
IZVORNA PORUKA: elmaL
Karim Zaimović - "Tajna džema od maline" Kad sam završila sa knjigom, samo sam pomislila - Bože moj, koliko je ovaj momak imao za ponudit..šta bi bilo kad bi bilo...Priče su me baš oduševile, način pisanja, količina mašte, povezivanje svega u jednu odličnu i zanimljivu cjelinu...Mislim da ga je i leona preporučila nekada...
Imam ovu u kućnoj biblioteci, nisam je još čitala, baš sam sinoć razgledala koje bih na more ponijela....preporučuješ li mi ovu? ako je tužno, teže ya čitati, ne bih....treba mi nešto laganije, intrigantno, zanimljivo, i tako...
Meni je knjiga odlična..Nije tužna, naprotiv, veoma interesantna..E sad, ne znam da li voliš ovaj tip knjige, jer se radi o zbrci pripovjedaka/priča koje su mix fikcije i historije..Knjiga je objavljena posthumno, nezavršena...nastala u ratu...
RE: knjiga za citati-preporucite 10.8.2013 21:43:41
elmaL
IZVORNA PORUKA: Cmokvica
Ja kupih na sajmu knjiga :
Hiljadu zlatnih sunaca Lovac na zmajeve A planine su odjekivale
Sada čitam i plačem.
nemoj ih jednu za drugom citati, isplakat ces more
RE: knjiga za citati-preporucite 10.8.2013 22:28:53
ksena
danas završila čitanje Grad lopova, David Benioff. Odlična knjiga, preporučujem svima. Radnja je smještena u okupirani Lenjingrad, gdje dva neznanca, silom prilika i čudnim slučajem spojeni, traže jaja . Od mene je, što se radnje tiče, dosta, a ostatak doznajte sami. Stvarno odlična knjiga, puna humora, "čitljiva", ali ipak tjera na razmišljanje.
RE: knjiga za citati-preporucite 10.8.2013 22:31:39
klemzi
IZVORNA PORUKA: elmaL
Meni je knjiga odlična..Nije tužna, naprotiv, veoma interesantna..E sad, ne znam da li voliš ovaj tip knjige, jer se radi o zbrci pripovjedaka/priča koje su mix fikcije i historije..Knjiga je objavljena posthumno, nezavršena...nastala u ratu...
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: knjiga za citati-preporucite 10.8.2013 23:21:37
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: teacher75
Sada čitam i plačem.
moj najdrazi pisac definitivno
Odlican pisac. Ja sam procitala prve dvije u jednom dahu. Kupim njegovu posljednju knjigu nedavno i cuvala je za more, da uzivam na plazi. I jesam, procitala 60 stranica i izgubim knjigu. A taman se zakuhalo. Sada moram kupiti novi primjerak da vidim sta se dalje desava.
RE: knjiga za citati-preporucite 25.8.2013 22:17:48
Marija13
Pročitala i Sjenku vjetra! Malo je reći da sam oduševljena! Toliko da sam počela sanjati likove iz knjige, živa istina, u snu ih tačno vidim kako izgledaju Hulian,Nurija,Daniel... Sljedeća u nizu je Zatočenik nebesa...
RE: knjiga za citati-preporucite 25.8.2013 22:19:51
Marija13
Sada čitam i plačem.
Posudiš?