Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 11.7.2013 8:25:32
Marija13
IZVORNA PORUKA: teacher75
i meni je sjenka vjetra odlicna a pocela sam citati nastavak, tj. dio koji kao prethodi toj knjizi i nikako mi se nije svidjela. pocela i prekinula
Ja slučajno dođoh u posjed "Igre anđela" odlična je, nastavi a sad tražim tu "Sjenku vjetra"
RE: knjiga za citati-preporucite 11.7.2013 11:49:15
elmaL
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Odlična knjiga.....meni nije trebao apaurin za smirenja kao nakon Hiljadu zlatnih sunaca ili Lovca na zmajeve.
jest dobra, možda manje traumatična od prethodne dvije, i ja sam ih sa suzama čitala, iako i ova ima njegovu prepoznatljivu tužnu notu.
RE: knjiga za citati-preporucite 11.7.2013 12:18:03
chantal
I ja sam nedavno pročitala Khaledovu novu knjigu,tužna je,onako u njegovom stilu,ali manje potresna nego ove prve dvije.Moj favorit je i dalje "Hiljadu sjajnih sunaca"
RE: knjiga za citati-preporucite 19.7.2013 1:14:51
minja_
IZVORNA PORUKA: Amani12
Procitah i ja Poslednji oz za Istanbul i bas mi se svidjela.
Sad cu se opet vratiti svojim trilerima,slijedece na repertoaru su Lice smrti i Covjek iz sjene by Cody McFaden.
Joooj, McFaden je brutalan. Na preskoke sam citala Covjeka iz sjene, koliko su mi srce i zeludac dopustili. Jezivo, brutalno, pomaknuto. Znam da se i gore stvari desavaju u pravom zivotu, ali definitivno tema i stil nisu za mene.
RE: knjiga za citati-preporucite 22.7.2013 14:05:45
Super Beba
Elif Šafak: "Istanbulsko kopile" - meni izuzetno interesantan roman...Ima svega pomalo, psihologije, humora, historije, mahale...posebno mi se sviđa stil pisanja, roman lak za čitat, bez previše teških i nepotrebnih opisa...
Karim Zaimović - "Tajna džema od maline" Kad sam završila sa knjigom, samo sam pomislila - Bože moj, koliko je ovaj momak imao za ponudit..šta bi bilo kad bi bilo...Priče su me baš oduševile, način pisanja, količina mašte, povezivanje svega u jednu odličnu i zanimljivu cjelinu...Mislim da ga je i leona preporučila nekada...
RE: knjiga za citati-preporucite 23.7.2013 1:43:10
madam x
Čitala Snijeg od Orhana Pamuka, živa se smorila, tako sumorna i depresivna kniga...ne volim odustajati kad počnem čitati, tako da sam se dobro napatila.