Mirkica -> RE: knjiga za citati-preporucite (31.5.2013 16:04:25)
|
IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: Mirkica da ne bude kao erotske farbe djaba dadoh 36 eura za tri djela [sm=smiley36.gif] nista pametno nit naucila niti procitala Evo da malo citiram jednog od omiljenih pisaca, Wildea... Ne postoji moralna ili nemoralna knjiga, knjige mogu biti samo dobro ili loše napisane [sm=smiley36.gif] Nego, ja se stidim sto sam godinama citala samo Coelha i mislila da je on vrh knjizevnosti...ne kazem da je los, samo knjige su mu slicne jedna drugoj i sad mi je ostalo puno toga da nadoknadim [sm=smiley4.gif] ja ne kazem da je knjiga ne morlalna to uopste nisam htjela reci , s obzirom da sam vrlo dobro znala o cemu je rjec u knjigama prije neg sam ih kupila , ocekivaal sam da je to puno bolje napisano , radnja ona klasicna (samo ubacili seks) njemu 25 godina on bogat do besvjesti , ona mlada lijepa studentica pored toga NEvina lele knjiga je stvarnooo 0 , samo da ti smanji mozak , da me je zainteresovaal jeste uüpocetku al kad procitas skontas boze gdje provedoh vrjeme :) , i nikome je ja ne bih preporucila postoje toliko ljubavnih knjiga od kvalitetnih pisaca koje sam procitala da je su ove knjige jedna 0.
|
|
|
|