Storm -> RE: knjiga za citati-preporucite (27.5.2013 17:15:07)
|
IZVORNA PORUKA: Latinka IZVORNA PORUKA: Storm ja opet bas izbjegavam te potresne price a narocito te neke ispovijesti gdje zena ugnjetavana i to, nemogu nikako tih tema, samo onda danima razmisljam o tome [sm=smiley13.gif], samo onako lagano stivo. Sto kace mico tico "pitko" mi bas odgovara [sm=smiley1.gif] I ja sam ista. I da još napišem, prije 2 mjeseca sam se počastila Kindle PW, i ne mogu naći riječi hvale za isti [sm=smiley1.gif]. Još uvijek me drži euforija što ga imam [sm=smiley20.gif] Pročitala sam "Atlas oblaka" David Mitchell. Dobra je, ali sam očekivala više s obzirom na komentare i kritike i milion otvorenih rasprava na temu o toj knjizi. Mislim, preporučujem je svakako za čitanje, ali nije mi sad promijenila pogleda na život. Sad čitam pravi pravcati chick-lit: Moj prijatelj samac. Odlična za relaksaciju [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] i ja imam reader vec nekih godinu i sto ti kazes jos uvijek me drzi euforija, pravo super stvar narocito sa nasim cijenama knjiga a i dostupnosti [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|