aazra -> RE: knjiga za citati-preporucite (22.5.2013 23:19:52)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: aazra Storm, ja sam otkrila bosnaunitedwarez tragajuci za filmovima [sm=smiley36.gif] stranica je slična kao i crowarez, ako ne i identična, ali vrijedi prosnjuhati [sm=smiley2.gif] Pahuljice..ko je autor te knjige...meni naslov zvuci poznato, inace ne sjecam se ikad da sam naletila na glupu knjigu, sto ne znaci da ih nema...[sm=jezicek.gif] Nekako uzimam provjerene autore, i dugo stvarno se premisljam pa cak i prije nego sto skinem knjigu on-line dok se ne uvjerim da je to ono sto trazim [sm=smiley1.gif] Tajna orhideje, Lucinda Riley. Uzela sam je u Hr na Tisak trafici, Znanje je izdaje... Meni je dobra knjiga Robinja(napisana po ispovijesti jedne Sudanke). Extra je knjiga, toplo preporucujem. Hvala, obavezno cu pogledati mada me sad pravo zainteresovala ova od Khaleda Hooseinija, a trenutno citam Andjeli i demoni od Dan Browna [sm=smiley1.gif] Ja inace po mjesec -dva citam jednu knjigu posebno ove koje preuzmem on-line [sm=smiley4.gif] A ustvari sam pitala za ovu "Nebo moze cekati", Mico Tico je nasla detalje...nikad cula za ovu autoricu [sm=smiley24.gif]
|
|
|
|