Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 19.10.2012 9:09:47
minja_
Na ovoj stranici ima nekoliko desetina knjiga u .pdf formatu na nasim jezicima, sve su chick flick, zenske, ljubavne, romanticne sa pokojim trilerom, uz prva dva dijela mr. Sivog
RE: knjiga za citati-preporucite 20.10.2012 2:12:49
jasmina_mm
Za sve koji vole krimice al sa toplom notom bez previse nasilja i eksplicitnih ljubavnih scena toplo preporucujem Mary Higgins Clark. Do sad sam procitala desetak njenih knjiga, a trenutno citam Noc je moje vrijeme. Ova zena je fantasticna :)
RE: knjiga za citati-preporucite 29.10.2012 21:22:48
klemzi
Ja trenutno čitam Gromovo đule, po stoti put
RE: knjiga za citati-preporucite 17.11.2012 22:30:13
Pingvina
IZVORNA PORUKA: tekja
Joy Fielding "Na rubu ludila", mene je odusevila.
Pocela sam je citati ima 10 dana...i nikako da se natjeram na ozbiljno citanje.Smori me pocetak...nista konkretno se ne desava,ali kad kazes da je dobra-malo cu se aktivirati..
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: knjiga za citati-preporucite 17.11.2012 23:55:49
bambi7
haj da si i ja prikljucim citacicama da ne bude da samo nijanse citam! ove sto su mi ostavile pozitivan dojam uglavnom ste pominjale-DaVincijev kod, Ako docekam sutra, Lovac na znajeve... Uglavnom sad gutam Seldona. preporucujem- Pakleni planovi, Posle tame, Gospodar igre(ovu sam sredila za 3 dana) Nedavno uzmem u konumu Napusteni psi slomljenog srca, onako bas opustajuca, lagana.. Natasu Kampus sam procitala i danima mi se vrtila u glavi, strasna ispovjest, uh Sad citam Memoari jedne gejse- gledala sam film podavno pa da se prisjetim!
RE: knjiga za citati-preporucite 18.11.2012 0:01:52
jasmina_mm
IZVORNA PORUKA: bambi7
haj da si i ja prikljucim citacicama da ne bude da samo nijanse citam! ove sto su mi ostavile pozitivan dojam uglavnom ste pominjale-DaVincijev kod, Ako docekam sutra, Lovac na znajeve... Uglavnom sad gutam Seldona. preporucujem- Pakleni planovi, Posle tame, Gospodar igre(ovu sam sredila za 3 dana) Nedavno uzmem u konumu Napusteni psi slomljenog srca, onako bas opustajuca, lagana.. Natasu Kampus sam procitala i danima mi se vrtila u glavi, strasna ispovjest, uh Sad citam Memoari jedne gejse- gledala sam film podavno pa da se prisjetim!
Gospodar igre je i ja sam je za 2-3dana procitala, ni Gospodarica igre nije losa ali se primjeti da to nije samo Sheldonovih ruku djelo
RE: knjiga za citati-preporucite 18.11.2012 0:44:12
bambi7
Kužnula sam i tu u Laguni, sad sam se nameracila na ovu iz konzuma-Molitva moje majke, u ovom nasem konzumu sve neke vampirske, ove nikad nema. Ako ne nadjem ide Seldon opet-trenutno mi njegove knjige najbolje legnu!
RE: knjiga za citati-preporucite 22.11.2012 14:35:58
zeze
IZVORNA PORUKA: klemzi
Crna duša jedna je od najpotresnijih knjiga koje sam pročitala. Malo je isuviše "surova i sirova" bez vremenskog odmaka koji je potreban za svako ozbiljno pisanje, ali je definitivno knjiga koja se ne ispušta iz ruku.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 12.12.2012 17:52:05
Miimy
Drage moje citacice ;) meni treba pomoc htjela bi svom Rodjaku momak 20 god. onako tih povucen uziva u citanju knjiga, voli kolko znam poeziju jako , studira genetiku da poklonim knjigu za rodjendan sta da kupim , s obzirom da je veliki jubitelj citanja bojim se da sta ne kupim duplo... hvala unaprijed....