Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
RE: knjiga za citati-preporucite 13.12.2012 0:36:50
enči80
IZVORNA PORUKA: Latinka
enči, imaš na trafikama, mislim Duhanprometa, a i u Konzumu
Hvala
RE: knjiga za citati-preporucite 13.12.2012 8:21:43
minja_
Carlos Ruiz Zafon - Sjena vjetra Za mene otkrice godine! Virtuoz pripovijedanja uvlaci vas u svoju pricu nevjerovatnom magijom i lakocom. Prica o Barceloni u Frankovoj Spaniji jezikom koji vam se cini tako poznat. Odavno nisam procitala nesto s takvom lakocom i uživanjem. Literature as it once was...
RE: knjiga za citati-preporucite 13.12.2012 10:47:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: minja_
Carlos Ruiz Zafon - Sjena vjetra Za mene otkrice godine! Virtuoz pripovijedanja uvlaci vas u svoju pricu nevjerovatnom magijom i lakocom. Prica o Barceloni u Frankovoj Spaniji jezikom koji vam se cini tako poznat. Odavno nisam procitala nesto s takvom lakocom i uživanjem. Literature as it once was...
divna knjiga
RE: knjiga za citati-preporucite 25.12.2012 22:53:42
Pingvina
Lice smrti-Cody McFadyen za sve ljubitelje dobrih trilera..ali i ljubitelje fantasticnih citata. Jedan od tih iz imenovane knjige:"Nosim novi oziljak. Nije vidljiv, ali najdublje su brazgotine one nevidljive, mars u smrt iznutra. Tijelo stari i vene i umire. I dusa moze starjeti. Sestogodisnjak moze postati sezdesetogodisnjak u jednom otkucaju srca. Moja su me putovanja postarala, previse, prebrzo. Ali oziljci su vise od podsjetnika na rane iz proslosti. Oni su dokaz da su rane zacjeljele."
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: knjiga za citati-preporucite 3.1.2013 21:16:16
dafri
,čitala sam od istog pisca Marina i Igra anđela iako mi se Sjena vjetra više svidjela
ja sam ovih dana čitala Dejvida Koperfilda od Dickensa,ponovo, i uživala sam,preporučujem
RE: knjiga za citati-preporucite 6.1.2013 19:22:52
Amani12
Ove sedmice procitah dvije divne knjige,potpuno razlicite,ali svaka prekrasna na svoj nacin.
Prva zrtva - James Patterson, odlican krimic,nisam mogla zaspati dok ne saznah ko je ubica. Ima i istoimeni film iz 2003 godine a serija http://www.imdb.com/title/tt0955353/ je takodjer bazirana na likovima iz Pattersonovih romana.
RE: knjiga za citati-preporucite 6.1.2013 19:23:54
aida.
IZVORNA PORUKA: Amani12
Ove sedmice procitah dvije divne knjige,potpuno razlicite,ali svaka prekrasna na svoj nacin.
Prva zrtva - James Patterson, odlican krimic,nisam mogla zaspati dok ne saznah ko je ubica. Ima i istoimeni film iz 2003 godine a serija http://www.imdb.com/title/tt0955353/ je takodjer bazirana na likovima iz Pattersonovih romana.
RE: knjiga za citati-preporucite 6.1.2013 22:01:08
Storm
IZVORNA PORUKA: bambi7
haj da si i ja prikljucim citacicama da ne bude da samo nijanse citam! ove sto su mi ostavile pozitivan dojam uglavnom ste pominjale-DaVincijev kod, Ako docekam sutra, Lovac na znajeve... Uglavnom sad gutam Seldona. preporucujem- Pakleni planovi, Posle tame, Gospodar igre(ovu sam sredila za 3 dana) Nedavno uzmem u konumu Napusteni psi slomljenog srca, onako bas opustajuca, lagana.. Natasu Kampus sam procitala i danima mi se vrtila u glavi, strasna ispovjest, uh Sad citam Memoari jedne gejse- gledala sam film podavno pa da se prisjetim!
Zdravo raja, evo da se i ja pridruzim...nova trudnica koja puuno cita. A evo Sheldon mi je jedan od omiljenih, procitala sam sve sto je covjek ikada napisao, cak i neke njegove pocetne price (nisu za preporuciti, ipak se vidi da se tek ucio pisati). Sto se mene tice svaka njegova je dobra za procitati, onako lagano, za opustanje, a napeto.
Imala bih toliko toga napisati, ali hajde da nisam dosadna odmah na pocetku hihihi.....nadam se da sam dobrodosla
RE: knjiga za citati-preporucite 7.1.2013 11:37:57
Storm
Upravo zavrsila staru knjigu od R. Ludluma-Parsifal..uff bas me smorila, ali eto ko voli te politicke trilere za preporuciti je, samo se treba pripremiti na nekih 700 strana!
RE: knjiga za citati-preporucite 7.1.2013 12:07:17
minja_
I ja uzivam u trilerima, a sada citam Slast na dnu pite, Alana Bradley, o djevojcici detektivu , sasvim ozbiljna knjiga.
I pocela sam citati Budenbrokove, Tomasa Mana. My brain hurts , toliko je razlicito i komplikovano od svega sto citam zadnjih godina, ispala sam iz forme.
RE: knjiga za citati-preporucite 7.1.2013 17:18:12
Storm
I ja uzivam u trilerima, a sada citam Slast na dnu pite, Alana Bradley, o djevojcici detektivu , sasvim ozbiljna knjiga.
I pocela sam citati Budenbrokove, Tomasa Mana. My brain hurts , toliko je razlicito i komplikovano od svega sto citam zadnjih godina, ispala sam iz forme.
joj Budenbrokovi, kad se sjetim, citala tokom studija, tada mi je bilo bas mrsko. Imas i film prema toj knjizi