Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 29.8.2012 9:15:13
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: teacher75
mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citam na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitati
Procitala sam ja i preporucujem. Stilom podsjeca na Hoseinia, a i tematika je slicna, samo sto je Americki dervis manje dramatican od Lovca na zmajeve i Hiljadu sjajnih sunaca. Nema onakvih mucnih scena. Knjiga je citljiva.
RE: knjiga za citati-preporucite 1.9.2012 10:05:04
Pingvina
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75
Pedeset nijansi-siva Jel je neko mozda procitao?
leona bas danas postavila link za trailer od filma snimljenog po knjizi
trailer je od serije, a film se tek pocinje snimati, nisu jos odabrali glumce... a ja cu je poceti citati za weekend pa javim kakva je:)
Dobila danas od mm-a citanje u toku...
uuuu kad rekose eroticni roman nisam bas mislila da je ovako! bas me zanima kakav ce film biti!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: knjiga za citati-preporucite 1.9.2012 14:44:18
Galicia
Oko mene svi na poslu citaju tu knjigu. Sami brezobrazluk. Ja sam rekla da necu to da citam, jer mi je dosta erotike u stvarnom zivotu. Kazu da imaju jos 2 knjige poslije te. Eto.
RE: knjiga za citati-preporucite 1.9.2012 14:46:45
teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia
Oko mene svi na poslu citaju tu knjigu. Sami brezobrazluk. Ja sam rekla da necu to da citam, jer mi je dosta erotike u stvarnom zivotu. Kazu da imaju jos 2 knjige poslije te. Eto.
ni meni vala to nije nesto privlacno, procitala sam u pubertetu i adolescenciji i previse takvih knjiga a mislim da i nije neki kvalitet, nego da je vise reklama i propaganda napucana
RE: knjiga za citati-preporucite 1.9.2012 15:18:52
Galicia
Ja sam prije citala puno vise, nego sad. A jedno vrijeme sam znala citati po 5 knjiga u isto vrijeme. Da poludis. A sad u zadnjih par godina vise volim naci neki strani film i pogledati. MM nije ljubitelj stranih filmova, a ja uzivam u tome. Uglavnom su to sve srceparajuci filmovi. Spanski, turski, arapski itd. Da ne ispadne da sam rasista, ali kosooke nikako ne volim gledati. Nisu mi privlacni za filma.
RE: knjiga za citati-preporucite 1.9.2012 15:20:34
teacher75
Ja sam prije citala puno vise, nego sad. A jedno vrijeme sam znala citati po 5 knjiga u isto vrijeme. Da poludis. A sad u zadnjih par godina vise volim naci neki strani film i pogledati. MM nije ljubitelj stranih filmova, a ja uzivam u tome. Uglavnom su to sve srceparajuci filmovi. Spanski, turski, arapski itd. Da ne ispadne da sam rasista, ali kosooke nikako ne volim gledati. Nisu mi privlacni za filma.
i ja isto ovako, bas uzivam uz spanske filmove, njemacke, talijanske itd... valjda se zasitila vise americkih sr -sve na isti fol
RE: knjiga za citati-preporucite 1.9.2012 19:12:54
bambi7
Ja je ponijela na posao prvi dan, i cim sam dosla do hopa cupa- ko da mi na celu pise kakvo stivo citam, helem pri kraju sam i citam je samo pred spavanje. Al me tjera na citanje-bez obzira na pojedine scene lagano stivo pred spavanje jedino moze proci! Nista tesko, potresno i dosadno.
RE: knjiga za citati-preporucite 15.9.2012 20:09:49
bambi7
Procitala pedeset nijansi oba dijela, cekam prevod treceg. Big like! koliko napricase o ovoj knjizi, bas sam mislila da ce i ovde biti kometara, kad vidim nula bodova
RE: knjiga za citati-preporucite 15.9.2012 23:11:49
hanabanana
Procitala pedeset nijansi oba dijela, cekam prevod treceg. Big like! koliko napricase o ovoj knjizi, bas sam mislila da ce i ovde biti kometara, kad vidim nula bodova
Ja došla do 100 stranice....i ostavila. Meni je ovo štivo za plaže....Možda je do mene, ali kad je žena u odnosu robinje, meni ide na živac...U moje vrijeme se čitala E.J. i Strah od letenja.
RE: knjiga za citati-preporucite 15.9.2012 23:17:47
ananas_ze
mene zanima koju knjigu za procitati da kupim u Konzumu, vidim po 5KM a ne znam koju da uzmem, jel ko citao? inace poslije skolskih roman iz srednje citala sam ponesto od Nure Bazdulj Hubijar, meni su se svidjele, i na tome je ostalo zbog obaveza na faksu, sad imam vremena,a nemam ideju sta da citam
RE: knjiga za citati-preporucite 15.9.2012 23:21:45
Hanady RR
Moje pročitano nedavno...a nisam pisla odvje pa prepuručujem
Žarko Laušević, ''Godina priđe, a dan nikad''
RE: knjiga za citati-preporucite 15.9.2012 23:24:16
hanabanana
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
mene zanima koju knjigu za procitati da kupim u Konzumu, vidim po 5KM a ne znam koju da uzmem, jel ko citao? inace poslije skolskih roman iz srednje citala sam ponesto od Nure Bazdulj Hubijar, meni su se svidjele, i na tome je ostalo zbog obaveza na faksu, sad imam vremena,a nemam ideju sta da citam
RE: knjiga za citati-preporucite 15.9.2012 23:25:26
Hanady RR
a trenutno polako čitam dnevnik bake Olge tj Idi kuda te srce vodi od Suzane Tamaro