Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 18.4.2012 12:04:02
Amani12
Damma uzmi,neces se pokajati.
Evo sta Khaled Hosseini kaze za ovo odlicno djelo :'' Dirljiva refleksija o znacenju obitelji,tradicije i neraskidivih veza. Lirsko djelo koje ce vas duboko pogoditi. Prica o majkama i kcerima,o mladoj muslimanki na raskrizju zivota, na koju su utjecale sile proslosti,religije,korijena,kulture i vlastite snazne volje.''
Kad je bio Juni, tkodjer dirljivo i divno djelo.
RE: knjiga za citati-preporucite 18.4.2012 13:02:21
reallove
Odavno nisam procitala nista,bas sam pozeljela knjige
Ja sam kupila dosta knjiga u konzumu onih po 4,95,sve su pravo dobre..Prije sam kupovala kod onih sto na ulici prodaju,placala knjige po 25,30 km U knjizarama su knjige jeftinije nego kod njih
RE: knjiga za citati-preporucite 10.5.2012 20:35:34
MAMA MA
Harold Robins-Osvajači...za sve vas koje ne volite književni nakinđureni stil pisanja,gdje od silnih epiteta metafora isl.zaboravite sta je tema djela....ovdje vas upravo tema okupira...i poželite da se sto manje zadržite na jednoj stranici kako bi vidjeli sta nosi druga....
RE: knjiga za citati-preporucite 18.7.2012 16:20:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina
IZVORNA PORUKA: Amani12
Molitva moje majke - Nafisa Haji ,prekrasna knjiga,dovela me do .
ja trenutno citam Slatki ukus suza od N.Haji...moram i tu prvu potraziti,zar ima u konzumu,ja nikad tamo nista ne nadjem sve se rasproda
upravo je sad ima ovaj Konzum na Pofalicima (mislim na 'molitva moje majke'). Citala sam je. Extra knjiga. Sad sam u Hr uzela i Slatki okus suza od iste autorice, pa cu citati kad dodje na red.
RE: knjiga za citati-preporucite 24.7.2012 23:24:43
gvendolina
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: gvendolina
IZVORNA PORUKA: Amani12
Molitva moje majke - Nafisa Haji ,prekrasna knjiga,dovela me do .
ja trenutno citam Slatki ukus suza od N.Haji...moram i tu prvu potraziti,zar ima u konzumu,ja nikad tamo nista ne nadjem sve se rasproda
upravo je sad ima ovaj Konzum na Pofalicima (mislim na 'molitva moje majke'). Citala sam je. Extra knjiga. Sad sam u Hr uzela i Slatki okus suza od iste autorice, pa cu citati kad dodje na red.
a ja juce u BBI gledala nisu imali nista zanimljivo,fulila sam konzum
ali sam uspjela naci Muskarci koji mrze zene S. Lason, pocela sam je citati ali mislim da cu je ostaviti nakon ramazana, trenutno ne mogu da stignem da je sa uzitkom citam
RE: knjiga za citati-preporucite 28.8.2012 22:18:13
teacher75
mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citam na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitati
RE: knjiga za citati-preporucite 28.8.2012 22:45:21
Bihter
IZVORNA PORUKA: teacher75
mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citam na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitati
Ja bih ti iskreno preporucila Americkog dervisa da procitas jer je knjiga stvarno koja se cita u dahu,,Ja sam ga u par dana procitala i odusevljena sam bila.. A ako ti se ovaj zanr svidi preporucujem i Hosseinia... Knjigu Hiljadu cudesnih sunaca i bestseler Lovac na zmajeve...Ja se tesko mogu odluciti koja mi je od te dvije bolja
RE: knjiga za citati-preporucite 28.8.2012 22:51:26
teacher75
IZVORNA PORUKA: Bihter
IZVORNA PORUKA: teacher75
Ja bih ti iskreno preporucila Americkog dervisa da procitas jer je knjiga stvarno koja se cita u dahu,,Ja sam ga u par dana procitala i odusevljena sam bila.. A ako ti se ovaj zanr svidi preporucujem i Hosseinia... Knjigu Hiljadu cudesnih sunaca i bestseler Lovac na zmajeve...Ja se tesko mogu odluciti koja mi je od te dvije bolja
hoseinijeve knjige sam procitala cim su izasle, i to na orginalnom engleskom, prije nego sto su dosle kod nas i odusevio me zato sam i kupila americkog dervisa kad sam cula da je slican hoseiniju. jedva cekam njegov 3.roman