|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: knjiga za citati-preporucite
14.3.2012 22:03:32   
malena sharena
IZVORNA PORUKA: Dalil@

Ahmet Rahmanović: Crna duša

Procitala 2x i sve se kanim i po 3-ci put

Ja sam je procitala za dva, tri dana, mislim. Dobila je na poklon i nisam je ispustala iz ruku, ima nekih propusta, ali je zanimljiva i emotivna.

< Poruku je uredio malena sharena -- 14.3.2012 22:04:28 >

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 776
18.4.2012 11:39:08   
Amani12
Molitva moje majke - Nafisa Haji ,prekrasna knjiga,dovela me do user posted image . user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 777
18.4.2012 11:43:57   
damma

IZVORNA PORUKA: Amani12

Molitva moje majke - Nafisa Haji ,prekrasna knjiga,dovela me do user posted image . user posted image

Jutros sam je vidila u konzumu, morat cu danas svratit po nju.

2004.
2008.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 778
18.4.2012 11:59:01   
bellla
Kad je bio juni- Nura B.Hubijar

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 779
18.4.2012 12:04:02   
Amani12
Damma uzmi,neces se pokajati.

Evo sta Khaled Hosseini kaze za ovo odlicno djelo :'' Dirljiva refleksija o znacenju obitelji,tradicije i neraskidivih veza.
Lirsko djelo koje ce vas duboko pogoditi. Prica o majkama i kcerima,o mladoj muslimanki na raskrizju zivota,
na koju su utjecale sile proslosti,religije,korijena,kulture i vlastite snazne volje.''

Kad je bio Juni, tkodjer dirljivo i divno djelo.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 780
18.4.2012 12:05:20   
gvendolina

ja trenutno citam Slatki ukus suza od N.Haji...moram i tu prvu potraziti,zar ima u konzumu,ja nikad tamo nista ne nadjem sve se rasprodauser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 781
18.4.2012 13:02:21   
reallove
Odavno nisam procitala nista,bas sam pozeljela knjigeuser posted image

Ja sam kupila dosta knjiga u konzumu onih po 4,95,sve su pravo dobre..Prije sam kupovala kod onih sto na ulici prodaju,placala knjige po 25,30 kmuser posted image U knjizarama su knjige jeftinije nego kod njih

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 782
24.4.2012 21:54:48   
EnnaRei

koliko je dobra za pokloniti mami? :$
ona voli knjige a ja ne mogu da se odlucim :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 783
10.5.2012 20:12:11   
sabinos
Lauren Oliver:amor deliria nervosa...ne da da se odvojis dok ne procitas,takodje iz konzuma

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu EnnaRei)
Neposredna veza do poruke: 784
10.5.2012 20:35:34   
MAMA MA
Harold Robins-Osvajači...za sve vas koje ne volite književni nakinđureni stil pisanja,gdje od silnih epiteta metafora isl.zaboravite sta je tema djela....ovdje vas upravo tema okupira...i poželite da se sto manje zadržite na jednoj stranici kako bi vidjeli sta nosi druga....

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 785
10.5.2012 20:38:27   
MAMA MA
Christine Falkenland-Moja senka
snažno psihološko djelo....šokiraće vas....

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 786
10.5.2012 20:40:47   
MAMA MA
Smrt na Nilu-sta drugo reci osim Agatha Christie

Izvinite zbog tri posta,ali tek sto objavim post sjetim se jos neke dobre....user posted image

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 787
11.5.2012 9:12:53   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Dalil@

Ahmet Rahmanović: Crna duša

Procitala 2x i sve se kanim i po 3-ci put

Čovjek mora biti kao kafa.....topao i jak.

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 788
20.6.2012 0:05:52   
dafri
Zovem se sjećanje-Ann Brashaless

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 789
18.7.2012 15:44:09   
damma
Trenutno citam Pustinjski cvijet od Waris Dirie.
Super knjiga, tesko mi se odvojiti od nje user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 790
18.7.2012 16:14:18   
Anoniman
Neki dan procitah od Jane Johnson Sultanova miljenica. Divna knjiga. Toplo preporucujem.

(odgovor članu damma)
  Neposredna veza do poruke: 791
18.7.2012 16:20:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gvendolina

ja trenutno citam Slatki ukus suza od N.Haji...moram i tu prvu potraziti,zar ima u konzumu,ja nikad tamo nista ne nadjem sve se rasprodauser posted image

upravo je sad ima ovaj Konzum na Pofalicima (mislim na 'molitva moje majke'). Citala sam je. Extra knjiga. Sad sam u Hr uzela i Slatki okus suza od iste autorice, pa cu citati kad dodje na red.

Neposredna veza do poruke: 792
24.7.2012 23:24:43   
gvendolina

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: gvendolina

upravo je sad ima ovaj Konzum na Pofalicima (mislim na 'molitva moje majke'). Citala sam je. Extra knjiga. Sad sam u Hr uzela i Slatki okus suza od iste autorice, pa cu citati kad dodje na red.

a ja juce u BBI gledala nisu imali nista zanimljivo,fulila sam konzumuser posted image

ali sam uspjela naci Muskarci koji mrze zene S. Lason, pocela sam je citati ali mislim da cu je ostaviti nakon ramazana, trenutno ne mogu da stignem da je sa uzitkom citamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 793
28.8.2012 21:51:42   
bambi7
Pedeset nijansi-siva
Jel je neko mozda procitao?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 794
28.8.2012 22:15:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bambi7

Pedeset nijansi-siva
Jel je neko mozda procitao?

leona bas danas postavila link za trailer od filma snimljenog po knjizi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 795
28.8.2012 22:18:13   
teacher75
mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citamuser posted image na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 796
28.8.2012 22:22:04   
balasgirl
Sarin ključ user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 797
28.8.2012 22:45:21   
Bihter

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene zanima jel neko procitao americkog dervisa. kupila ga davno a nikako nemam vremena da citamuser posted image na odmoru pocela citati igru andjela, nisam ni petinu stigla procitatiuser posted image

Ja bih ti iskreno preporucila Americkog dervisa da procitas jer je knjiga stvarno koja se cita u dahu,,Ja sam ga u par dana procitala i odusevljena sam bila.. A ako ti se ovaj zanr svidi preporucujem i Hosseinia... Knjigu Hiljadu cudesnih sunaca i bestseler Lovac na zmajeve...Ja se tesko mogu odluciti koja mi je od te dvije boljauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 798
28.8.2012 22:51:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Bihter

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja bih ti iskreno preporucila Americkog dervisa da procitas jer je knjiga stvarno koja se cita u dahu,,Ja sam ga u par dana procitala i odusevljena sam bila.. A ako ti se ovaj zanr svidi preporucujem i Hosseinia... Knjigu Hiljadu cudesnih sunaca i bestseler Lovac na zmajeve...Ja se tesko mogu odluciti koja mi je od te dvije boljauser posted image user posted image user posted image

hoseinijeve knjige sam procitala cim su izasle, i to na orginalnom engleskom, prije nego sto su dosle kod nas i odusevio meuser posted image zato sam i kupila americkog dervisa kad sam cula da je slican hoseiniju. jedva cekam njegov 3.roman

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 799
28.8.2012 23:21:20   
Bihter
"Aktar je dostojan nasljednik Khaleda Hosseinia. Nema citaoca kojeg ce ovaj roman ostaviti ravnodusnim."

New York Times.

Zato mislim da ce ti se Dervis svidjeti sigurnouser posted image ...uzivajuser posted image

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *