Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 20.12.2011 0:26:51
ziki
IZVORNA PORUKA: bebacha
mozemol mi posudit ove roditeljske knjige nakon vase detaljne obrade:):)
Ove roditeljske sam skinula sa neta(nisam sigurna kakvu sliku o meni ka roditelju ovo daje ) otidji na stranicu bane prevoz pa tamo potrazi Elizabeth Pantley Kako uspavati dijete bez plakanja i John Friel 7 najvecih pogresaka u odgoju djece a mogu ti ih i ja narezat na cd
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 22.12.2011 10:28:19
emy24
procitala sam nedavno knjigu lovac na zmajeve ali na kopjuteru,i juce slucajno u fisu ugledam one iz Konzuma sto su po 4.95km,kad ostalo jos knjiga lovac na zmajeve i nisam joj mogla odoliti iako sam je vec procitala...tako ako neko trazi nek potrazi u konzumu
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 22.12.2011 10:34:47
Anoniman
Upravo procitah Istina o Melody Browne. Bas je ostavila na mene dojam...znalo mi se desiti dok je citam, da je ostavim i idem djecu izljubiti...bas onako potresna na svoj nacin.
Neki dan sam uzela Klub bozicnih kolacica i Tajna Pustinje. Kolacice sam pocela citati pa javim utiske...
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 22.12.2011 10:38:05
Pingvina
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Upravo procitah Istina o Melody Browne. Bas je ostavila na mene dojam...znalo mi se desiti dok je citam, da je ostavim i idem djecu izljubiti...bas onako potresna na svoj nacin.
Neki dan sam uzela Klub bozicnih kolacica i Tajna Pustinje. Kolacice sam pocela citati pa javim utiske...
Potpisujem!!! Kolacice jos nisam procitala...a Tajna piustinje mi je isto odlicna!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 22.12.2011 13:15:54
SREĆNA
Ja sam isto prošle godine pročitala ovu knjigu Istina o Melody Browne, ali sam potpuno zaboravila o čemu se radi. A i inače mi se događa da zaboravim i pisca i naslov .
Pingvina izgleda da nam jeste ukus sličan. Ja sam Princezu Sultanu dobila od kolegice na čitanje, i stvarno me je priča oduševila.Bez riječi sam ostajala, dok sam je čitala, gdje god idem pričam o toj knjizi.
Lovac na zmajeve, "1000 zlatnih sunaca" fine knjige , ali ni u pola dojmljiv kao Princeza, meni bar. A kjnige od Nure B.H. isto su i mene razočarale. Baš onako ostanem bez teksta (al u negativnom kontekstu) na kraju svake pročitane. Preporučila bih knjigu Car si ove hefte od Nedžada Ibrišimovića, onako malo ludo štivo, narodski ispričano, mala knjižica ali meni bila zanimljiva.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.12.2011 14:15:32
neki x
IZVORNA PORUKA: SREĆNA
Ja sam isto prošle godine pročitala ovu knjigu Istina o Melody Browne, ali sam potpuno zaboravila o čemu se radi. A i inače mi se događa da zaboravim i pisca i naslov .
Pingvina izgleda da nam jeste ukus sličan. Ja sam Princezu Sultanu dobila od kolegice na čitanje, i stvarno me je priča oduševila.Bez riječi sam ostajala, dok sam je čitala, gdje god idem pričam o toj knjizi.
Lovac na zmajeve, "1000 zlatnih sunaca" fine knjige , ali ni u pola dojmljiv kao Princeza, meni bar. A kjnige od Nure B.H. isto su i mene razočarale. Baš onako ostanem bez teksta (al u negativnom kontekstu) na kraju svake pročitane. Preporučila bih knjigu Car si ove hefte od Nedžada Ibrišimovića, onako malo ludo štivo, narodski ispričano, mala knjižica ali meni bila zanimljiva.
Citanje Princeze Sultane je meni bilo cisto gubljenje vremena,isto sam se razocarala,kao kod Ljubav je sihirbaz,babo...Mislim ima zanimljivih dijelova,ali mi eto nije nesto,dok su mi Hiljadu sjajnih sunaca i Lovac na zmajeve FANTASTICNE,procitala sam ih u jednom dahu Ali eto,ukusi su razliciti,bitno je da citamo
Potrazicu tog Cara
< Poruku je uredio neki x -- 23.12.2011 14:16:30 >
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.12.2011 14:22:53
mišur
Zadnje što sam pročitala je biografska knjig Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad. Sa nestrpljenjem sam je čekala da se pojavi na kioscima, i bila oduševljena kad sam je pročitala. Nisam je ispuštala dok je nisam pročitala. Divna, dirljiva, tužna, iskrena, potresna, napisana sa dušom.... Mislim da je vrijedi pročitati, a svi koje znam da su je čitali, ostali su pod istim utiskom kao i ja.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 23.12.2011 14:27:29
sheri
IZVORNA PORUKA: mišur
Zadnje što sam pročitala je biografska knjig Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad. Sa nestrpljenjem sam je čekala da se pojavi na kioscima, i bila oduševljena kad sam je pročitala. Nisam je ispuštala dok je nisam pročitala. Divna, dirljiva, tužna, iskrena, potresna, napisana sa dušom.... Mislim da je vrijedi pročitati, a svi koje znam da su je čitali, ostali su pod istim utiskom kao i ja.
ja sam tu knjigu vec na par mjesta vidjela da hvale, i sad na sajmu knjige sam oblijetala oko nje, ali nisam ju kupila . a na kojoj trafici si je ti misur uzela?
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 6.1.2012 22:59:18
klemzi
Zar je već na tržištu...ja tek skoro čula za nju...morat ću je pročitati...volim Ž.Lauševića...evo baš sad gledam film NOŽ na BN...brrrr
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 6.1.2012 23:05:42
neki x
IZVORNA PORUKA: klemzi
Zar je već na tržištu...ja tek skoro čula za nju...morat ću je pročitati...volim Ž.Lauševića...evo baš sad gledam film NOŽ na BN...brrrr
Joooooooooooj,gledala davno taj film i fakat covjek ne zna sta bi reko...I tuzan i svakakav nekakav u isto vrijeme...Bas brrrrr
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 16.2.2012 13:27:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: triputmama
zene, jel mi mozete preporuciti neku izdavacku kucu u vasem gradu ako znate za neku
Šahinpašić Bosanska knjiga sarajevo Publishing Klett Bosanska riječ