|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE
20.12.2011 0:26:51   
ziki
IZVORNA PORUKA: bebacha

mozemol mi posudit ove roditeljske knjige nakon vase detaljne obrade:):)
Ove roditeljske sam skinula sa neta(nisam sigurna kakvu sliku o meni ka roditelju ovo dajeuser posted image ) otidji na stranicu bane prevoz pa tamo potrazi Elizabeth Pantley Kako uspavati dijete bez plakanja i John Friel 7 najvecih pogresaka u odgoju djece a mogu ti ih i ja narezat na cd

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 726
20.12.2011 0:28:09   
bebacha
nemoras ako se moze skinut.ovo odma cu ja to.hvala

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 727
22.12.2011 10:28:19   
emy24
procitala sam nedavno knjigu lovac na zmajeve ali na kopjuteru,i juce slucajno u fisu ugledam one iz Konzuma sto su po 4.95km,kad ostalo jos knjiga lovac na zmajeve i nisam joj mogla odoliti iako sam je vec procitala...tako ako neko trazi nek potrazi u konzumu

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 728
22.12.2011 10:34:47   
Anoniman
Upravo procitah Istina o Melody Browne. Bas je ostavila na mene dojam...znalo mi se desiti dok je citam, da je ostavim i idem djecu izljubiti...bas onako potresna na svoj nacin.

Neki dan sam uzela Klub bozicnih kolacica i Tajna Pustinje. Kolacice sam pocela citati pa javim utiske...

(odgovor članu emy24)
  Neposredna veza do poruke: 729
22.12.2011 10:38:05   
Pingvina
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Upravo procitah Istina o Melody Browne. Bas je ostavila na mene dojam...znalo mi se desiti dok je citam, da je ostavim i idem djecu izljubiti...bas onako potresna na svoj nacin.

Neki dan sam uzela Klub bozicnih kolacica i Tajna Pustinje. Kolacice sam pocela citati pa javim utiske...

Potpisujem!!!user posted image user posted image user posted image
Kolacice jos nisam procitala...a Tajna piustinje mi je isto odlicna!!user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 730
22.12.2011 13:15:54   
SREĆNA
Ja sam isto prošle godine pročitala ovu knjigu Istina o Melody Browne, ali sam potpuno zaboravila o čemu se radi. A i inače mi se događa da zaboravim i pisca i naslovuser posted image .

Pingvina izgleda da nam jeste ukus sličan. Ja sam Princezu Sultanu dobila od kolegice na čitanje, i stvarno me je priča oduševila.Bez riječi sam ostajala, dok sam je čitala, gdje god idem pričam o toj knjizi.

Lovac na zmajeve, "1000 zlatnih sunaca" fine knjige , ali ni u pola dojmljiv kao Princeza, meni bar.
A kjnige od Nure B.H. isto su i mene razočarale. Baš onako ostanem bez teksta (al u negativnom kontekstu) na kraju svake pročitane.
Preporučila bih  knjigu Car si ove hefte od Nedžada Ibrišimovića, onako malo ludo štivo, narodski ispričano, mala knjižica ali meni bila zanimljiva.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 731
23.12.2011 14:15:32   
neki x
IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Ja sam isto prošle godine pročitala ovu knjigu Istina o Melody Browne, ali sam potpuno zaboravila o čemu se radi. A i inače mi se događa da zaboravim i pisca i naslovuser posted image .

Pingvina izgleda da nam jeste ukus sličan. Ja sam Princezu Sultanu dobila od kolegice na čitanje, i stvarno me je priča oduševila.Bez riječi sam ostajala, dok sam je čitala, gdje god idem pričam o toj knjizi.

Lovac na zmajeve, "1000 zlatnih sunaca" fine knjige , ali ni u pola dojmljiv kao Princeza, meni bar.
A kjnige od Nure B.H. isto su i mene razočarale. Baš onako ostanem bez teksta (al u negativnom kontekstu) na kraju svake pročitane.
Preporučila bih  knjigu Car si ove hefte od Nedžada Ibrišimovića, onako malo ludo štivo, narodski ispričano, mala knjižica ali meni bila zanimljiva.

Citanje Princeze Sultane je meni bilo cisto gubljenje vremena,isto sam se razocarala,kao kod Ljubav je sihirbaz,babo...Mislim ima zanimljivih dijelova,ali mi eto nije nesto,dok su mi Hiljadu sjajnih sunaca i Lovac na zmajeve FANTASTICNE,procitala sam ih u jednom dahuuser posted image
Ali eto,ukusi su razliciti,bitno je da citamouser posted image

Potrazicu tog Carauser posted image

< Poruku je uredio neki x -- 23.12.2011 14:16:30 >

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 732
23.12.2011 14:22:53   
mišur

Zadnje što sam pročitala je biografska knjig Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad.
Sa nestrpljenjem sam je čekala da se pojavi na kioscima, i bila oduševljena kad sam je pročitala.
Nisam je ispuštala dok je nisam pročitala. Divna, dirljiva, tužna, iskrena, potresna, napisana sa dušom....
Mislim da je vrijedi pročitati, a svi koje znam da su je čitali, ostali su pod istim utiskom kao i ja.

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 733
23.12.2011 14:27:29   
sheri
IZVORNA PORUKA: mišur

Zadnje što sam pročitala je biografska knjig Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad.
Sa nestrpljenjem sam je čekala da se pojavi na kioscima, i bila oduševljena kad sam je pročitala.
Nisam je ispuštala dok je nisam pročitala. Divna, dirljiva, tužna, iskrena, potresna, napisana sa dušom....
Mislim da je vrijedi pročitati, a svi koje znam da su je čitali, ostali su pod istim utiskom kao i ja.

ja sam tu knjigu vec na par mjesta vidjela da hvale, i  sad na sajmu knjige sam oblijetala oko nje, ali nisam ju kupilauser posted image . a na kojoj trafici si je ti misur uzela?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 734
6.1.2012 22:56:53   
neki x
Konacno zavrsena "Kopile Istanbula"user posted image
Dooobra,ali je kraj mogao biti malcice ljepsi,ali eto,dobra je fakatuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 735
6.1.2012 22:59:18   
klemzi

Zar je već na tržištu...ja tek skoro čula za nju...morat ću je pročitati...volim Ž.Lauševića...evo baš sad gledam film NOŽ na BN...brrrr

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 736
6.1.2012 23:05:42   
neki x
IZVORNA PORUKA: klemzi

Zar je već na tržištu...ja tek skoro čula za nju...morat ću je pročitati...volim Ž.Lauševića...evo baš sad gledam film NOŽ na BN...brrrr

Joooooooooooj,gledala davno taj film i fakat covjek ne zna sta bi reko...I tuzan i svakakav nekakav u isto vrijeme...Bas brrrrr

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 737
6.1.2012 23:07:42   
Blue rose RR
Je li neko čitao ili ima knjigu, ili zna gdje ima kupiti od Michaela Winterhoff-a: Zašto nam djeca postaju tirani?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 738
20.1.2012 16:33:18   
sabinos
lovac na zmajeve ,upravo procitana i dobra je zaista

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 739
6.2.2012 9:25:24   
HAHA
"Malo dijete,veliki istraživač"-Anka Došen Dobud;"Kad djeca pišu,broje,računaju"-Edita Slunjski;"Rano učenje"-Adila Pašalić Kreso.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 740
   RE: KNJIGA za citati - preporucite!
6.2.2012 11:05:04   
sabinos
Ime mi je Selma-meni je pretuznauser posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.2.2012 11:06:47 >

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 741
6.2.2012 14:31:26   
reallove
Kopile Istanbula-Elif Shafak

Neodoljivi sarmer-Susan Elizabeth Phillips

Tajna pustinje-Sara Sheridan

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 742
6.2.2012 14:38:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabinos

I meniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 743
6.2.2012 14:41:49   
leona81

IZVORNA PORUKA: sabinos

al divnauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 744
8.2.2012 11:13:48   
Amani12
Ljubiteljima trilera toplo preporucujem Lee Childa - 61 sat te
Jedan hitac,od istog autora.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 745
8.2.2012 11:17:15   
leona81

IZVORNA PORUKA: Amani12

Ljubiteljima trilera toplo preporucujem Lee Childa - 61 sat te
Jedan hitac,od istog autora.user posted image

na cekanju suuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 746
10.2.2012 16:49:28   
reallove
Kada si otisao- Megi O` Farel

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 747
16.2.2012 13:24:07   
Anoniman
zene,
jel mi mozete  preporuciti  neku izdavacku kucu u vasem gradu ako znate za neku

(odgovor članu Mik Mik)
  Neposredna veza do poruke: 748
16.2.2012 13:27:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: triputmama

zene,
jel mi mozete  preporuciti  neku izdavacku kucu u vasem gradu ako znate za neku

Šahinpašić
Bosanska knjiga
sarajevo Publishing
Klett
Bosanska riječ

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 749
16.2.2012 16:07:13   
reallove
Doba Sive-Manil Suri

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *