Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.2.2012 23:29:36
klemzi
IZVORNA PORUKA: neki x
Zavrsih po 3.put "Insallah,Madonna,insallah" Miljenka Jergovica-po 3. puta odusevljena
I ja sam skoro sva njega djela pročitala više puta. Ja ga jednostavno mnogo volim
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.2.2012 23:33:47
klemzi
Sad čitam Mrvice iz dnevnog boravka i Vlak u snijegu, moram
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.2.2012 23:36:28
neki x
IZVORNA PORUKA: klemzi
IZVORNA PORUKA: neki x
Zavrsih po 3.put "Insallah,Madonna,insallah" Miljenka Jergovica-po 3. puta odusevljena
I ja sam skoro sva njega djela pročitala više puta. Ja ga jednostavno mnogo volim
Ma drag mi je,al pravoooo Al sam se malo razocarala kad sam citala "Dvori od oraha"...negdje pred kraj knjige (mozda nekih 70-80str.) sam odustala,koliko sam se iznervirala...Jako puno mi je isao nadugo i nasiroko,pa haman zaboravih kako knjiga poce i sta se zbivalo A i prepuna je vulgarnosti(za moj pojam)... Al su mu ostale,prva liga...Al Madonna je naj,naj,naj
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 19.2.2012 23:40:10
klemzi
Joj, ja sam za Dvore prokomentarisala da je to klasično nepoštivanje čitaoca i njegovog slobodnog vremena Jest vala nadugo i naširoko...Madona je i meni odlična, ali najviše volim Sarajevski marllboro, valjda što sam ju prvu pročitala. Naci bonton je isto dobra, žestoka. A Historijske čitanke su me vratile u stara vremena...nisam trebala počinjati, i ja bih o njemu nadugo i naširoko
< Poruku je uredio klemzi -- 19.2.2012 23:46:03 >
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 1.3.2012 19:34:13
Pingvina
IZVORNA PORUKA: reallove
Molitva moje majke-Nafisa Hadzi
Predivna ja ..Ja sam ju dobila na poklon od moje majcice...
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: knjiga za citati-preporucite 14.3.2012 21:49:56
malena sharena
IZVORNA PORUKA: juni
1984 Orwell
Jedna od mojih najdrazih . Ja volim klasike, ne da mi se citati ove nove autore. Sad citam jednu koja ne spada u beletristiku, a koju sam izbjegavala jer sam se grozila naslova i autora jer je muskarac, pa ipak me je knjiga sama pronasla i otkrila mi jedan novi i ljepsi svijet - Mozes biti najsretnija zena na svijetu (Aid el-Karni)