|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Knjiga za čitati-preporučite
20.5.2010 15:24:04   
IvanaTz
Eh dok ne nadjem svoje bajke da se vratim drugim knjigama...user posted image

Neki dan procitah "Sjecas me se?", Sofie Kinsella, super zabavno i lagano, bas za opustanje, ako ste citale Kupoholicarku na taj je fazon ali je meni ova jos zanimljivija...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 276
20.5.2010 22:01:01   
Hanady RR
sebe sam na sajmu počastila ovom knjigom u nizu drugih...i divna je
Safeta Ophođaš- Trbušna plesačica

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 277
20.5.2010 23:17:09   
Latinka
Možda sam je već preporučila, nisam sigurna, ali za sve vas koje volite misterije, preporučujem "Lavirint" Kate Mosse ( ne manekenke). Sad završavam I dio trilogije Milenijum "Muškarci koji mrze žene"- odličan krimić

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 278
3.6.2010 20:08:14   
juni
Norveska suma, Haruki Murakami

Odlicna knjiga, sve nase sumnje da su stvari takve kakve su, bivaju potvrdjene citanjem ove knjige.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 279
23.6.2010 23:53:52   
klemzi
Preporučujem knjige  D. Mihailovića "Kad su cvetale tikve" i B. Pekić "Besnilo"  Obje su fenomenalne!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 280
24.6.2010 0:03:44   
Medić*
Nevidljivi svijet - Muhammed Sa'ravi trenutno citam i toplo preporucujem

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 281
24.6.2010 0:11:21   
sporty mamaa
Jel ko čitao od Mirjam "To je bilo jedne noci na Jadranu"... Ja tu knjigu znam napamet, tako mi je dobra, njezna, uzbudljivauser posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 282
24.6.2010 0:24:27   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Jel ko čitao od Mirjam "To je bilo jedne noci na Jadranu"... Ja tu knjigu znam napamet, tako mi je dobra, njezna, uzbudljivauser posted image user posted image

Ja, jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ali davno....volila bih opet....kako ono jedna je lola, a druga...cc zaboravila....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 283
24.6.2010 0:28:32   
sporty mamaa
Jedna Lola, druga Krinka, a ima i zlocesta zmija Spomenkauser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 284
24.6.2010 0:29:11   
Neca xxx
Procitala sam ja sve od Mirjam jos tokom rata. (Tada sam citala kao luda). Meni se najvise tada dopala "Ranjeni orao". user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 285
24.6.2010 0:31:53   
Neca xxx
Btw, ne znam da li je vec neko preporucio, ali mene su se u posljednjih godinu dana bas dojmile knjige od Khaled Hosseini: Lovac na zmajeve i Hiljadu zlatnih sunaca. Samo nisu bas za razbibrigu.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 286
24.6.2010 0:33:10   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Procitala sam ja sve od Mirjam jos tokom rata. (Tada sam citala kao luda). Meni se najvise tada dopala "Ranjeni orao". user posted image

Je je znam i tu, znam da je bila mala Anđelka cini mi se i Nenaduser posted image user posted image
I super mi je od nje i samac u braku, samo se te nesto najmanje sjecam, a i nju sam dvaput procitalauser posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 287
24.6.2010 0:33:42   
teacher75

Btw, ne znam da li je vec neko preporucio, ali mene su se u posljednjih godinu dana bas dojmile knjige od Khaled Hosseini: Lovac na zmajeve i Hiljadu zlatnih sunaca. Samo nisu bas za razbibrigu.

user posted image user posted image user posted image moje najdraze knjige!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 288
24.6.2010 0:37:53   
Neca xxx
Vidis teacher kako mi imamo slican ukus. A i isto smo ime izabrali za nase princeze. user posted image

Neposredna veza do poruke: 289
24.6.2010 0:38:56   
teacher75

Vidis teacher kako mi imamo slican ukus. A i isto smo ime izabrali za nase princeze. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 290
24.6.2010 0:42:25   
lila25
ehhh kad procitam kako vi imate vremena za citanje budem tuzna,kod mene su vecinom strucna literatura i sad po malo bajke user posted image za ostalo nemam vremena,a i ovaj jedan ispit nikako da privedem kraju.....

Neposredna veza do poruke: 291
24.6.2010 8:10:17   
amoremio
pozzzz svima na forumu..ja saam nova pa eto malo dobrodoslice ne bi bilo loseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image knjige ...jako volim citati ,moj najdrazi pisaac je paolo coelho .njegove knjige mi se svidjaju jer su jako poucne ,njegova knjiga alhemicar jeste malo teska ali u stvari govori  o.  predznacima u zivotu...

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 292
24.6.2010 9:15:48   
IvanaTz
Dobro dosla amoremio... user posted image Ja sam sad za rodjendan dobila njegovu "Pobjednik je sam", nisam je jos pocela citati, jesi li je procitala, kakva je? I ja sam procitala vecinu njegovih knjiga...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu amoremio)
Neposredna veza do poruke: 293
24.6.2010 13:50:55   
klemzi
IZVORNA PORUKA: amoremio

pozzzz svima na forumu..ja saam nova pa eto malo dobrodoslice ne bi bilo loseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image knjige ...jako volim citati ,moj najdrazi pisaac je paolo coelho .njegove knjige mi se svidjaju jer su jako poucne ,njegova knjiga alhemicar jeste malo teska ali u stvari govori  o.  predznacima u zivotu...
  Dobrodošla amoremio user posted image user posted image  Jesi li čitala od Coelha "Veronika je odlučila umrijeti" , meni je ta njegova najdraža user posted image  

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu amoremio)
Neposredna veza do poruke: 294
24.6.2010 13:54:36   
Srculence
amoremio dobro nam došla.
Evo ja danas sebe počastila sa dvije knjigeuser posted image .Išla malo u šetnju sa bebačem i kupila sebi Dvadeseta supruga od Indu Sundaresan i nastavak Svetkovina ruža od iste autorice...pa večeras kad beban zaspe čitanjeuser posted image .Jedva čekam! 

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 295
24.6.2010 22:04:57   
amoremio
pozzz,veronika je odlucila umrijeti je super knjiga pisana je po istinitom dogadjaju,koja govori o djevojci koja je imala sve i bukvalno nije znala sta sa sebe ka ali...dr je imao super terapiju kako da joj vrati volju za zivotom i da pocne da cijeni svaku minutu zivot.a..pobjednik je sam tu zaista nisam procitala ali cekam tvoje misljenje pa da je pokusam naci...

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 296
14.7.2010 16:35:55   
teacher75
procitala sam novu od Coelha Pobjednik je sam i super je. knjiga je pomalo u stilu triller-a, napeta i zanimljiva, drugacija je od njegovih dosadasnjih knjigauser posted image jako mi se svidjela kao i ostale njegove knjige...

(odgovor članu amoremio)
Neposredna veza do poruke: 297
14.7.2010 16:41:07   
emma.L
Trenutno čitam Domaćin od Stephani Meyer i zanimljiva je jako iako ja baš ne volim SF.
A Kuća imama me je oduševila user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 298
14.7.2010 16:53:45   
*pcelica*
Zadnja knjiga koju sam procitala je Hiljadu zlatnih sunasca. Knjiga je preeeedobra imam je i online pa ako neko zeli link poslacu pp

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 299
17.7.2010 1:24:29   
dacy
Zadnje što sam čitala je bila Digitalna tvrđava od Dan Browna, nisam baš posebno oduševljena puno su mi bolje Da Vinchijev kod i Anđeli i demoni.

I da ...naravno da sam pročitala sve knjige iz Sumrak sage od Stephanie Meyer ( i to 2 puta), prvi put kad sam posudila od prijateljice, a drugi kad sam ih kupila user posted image i meni su odličneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Soul of My Soul

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *