Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 17.7.2010 21:00:09
Mona Mohamed
Ne tuguj- Aid El Karni (poznati pisac orijenta) Socijalna inteligencija- Daniel Goleman (autor najboljeg bestselera Emocionalna inteligencija).
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 19.7.2010 14:40:56
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Junakinja pustinje - Donija Al Nahi
Samo zaboravila sam dodati da je ovo knjiga koju sam pročitala za 4 sata. Kada sam pročitala zadnju rečenicu, žalosno sam odhuknula, jer knjiga je pisana po stavrnom događaju. Obuzela me neka jeza.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 19.7.2010 21:13:22
sara.at
trenutno citam Lynsay Sands "Jedan vampir i dzentlman" odlicna knjiga... a citala sam Sophie Kinsell "sjedas me se" i "znas li cuvati tajnu" ipak Sophie je moja omiljena autorica jer njene knjige me mogu da nasmiju do suza i poprave dan
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Knjiga za čitati-preporučite 20.7.2010 9:35:44
Srculence
Jučer mi je muž donio sa sajma knjigu (za rođendan ..koji mi je za 2 dana)
Iza okuke braka Azra Širovnik
Sinoć sam je počela čiati i super je.Evo malo o knjizi
Likovi u romanu Iza okuke braka su dvoje supružnika, Petar i Sandra koji poslije petnaest godina braka ulaze u krizu uobičajenu u većini bračnih zajednica. Međusobna zasićenost nadopunjava se ljubavnim avanturama punim izmješane strasti i ljubavi.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 22.8.2010 22:50:33
tinchita
Evo da vam preporučim jednu dobru knjigu iz "stručne" literature... Godine prve zašto su važne, autor Milivoj Jovančević Jedva sam je se uspjela domaći, ali vrijedila je truda! Sve pohvale!!!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 23.8.2010 9:12:03
Skvo RR
Kupila sam trilogiju Milenijum, Stig Lason, evo u citanju sam prvog dijela Muskarci koji mrze zene...i stvarno je zanimljiva knjiga...drzi paznju 100%.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 23.8.2010 9:14:40 >
RE: Knjiga za čitati-preporučite 29.8.2010 0:57:09
sunce27
Moje omiljene knjige su Dervis i smrt i Tvrdjava od Mese Selimovica, Hodnici svijetloga praha Vitomira Lukica i zanimljive knjige koje bi se vecini forumasica dopale Stefica Cvek u raljama zivota autorice Dubravke Ugresic i Vecernji akt Pavla Pavlicica.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.9.2010 13:52:46
Mirkica
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
IZVORNA PORUKA: magnolija*
Phillipa Gregory - Druga Bolenova kcer (Other Boleyn girl)
Film je odlican, knjiga je vjerovatno jos bolja
ima i serijal odlican je bolji od filma
RE: Knjiga za čitati-preporučite 15.10.2010 14:39:26
Anoniman
Trenutno citam "Ime mi je Selma";Fadia Faqir Toplo je preporucujem. Svjetski bestseler.Dirljiva prica o zabranjenoj ljubavi, pogazenoj casti i progonstvu...