Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 19.10.2010 15:02:35
klemzi
Trenutno čitam "Ljubav i prepreke ", Aleksandar Hemon! Meni odlična, bar ovo što sam pročitala
RE: Knjiga za čitati-preporučite 19.10.2010 15:03:28
reallove
bas bih voljela procitati nastavak,dugo nisam procitala ovako dobru knjigu...kada sam bila u Bosni kupila dosta knjiga,strasno volim citati potrudit cu se da nadjem i tu..
RE: Knjiga za čitati-preporučite 19.10.2010 15:11:39
emy24
ja takođe volim citati knjige,zadnje sto sam procitala je Istina o Melody Brown,sad ne mogu da se sjetim ko je pisac,takođe sam citala od Agathe Cristy(valjda se tako pise) Misterija plavog voza,i trenutno citam jer nemam sta drugo Zena između šerijatskog i svjetovnog prava
RE: Knjiga za čitati-preporučite 19.10.2010 15:22:29
reallove
i ja sam puno citala knjige od Agathe Christie..Tajanstveni satovi,nje se najvise sjecam,pa Ubistvo u Orient Express-u..isto sam voljela citati knjge Sandre Braun,od nje mi je dobra knjiga Zavist
RE: Knjiga za čitati-preporučite 20.10.2010 12:25:47
dacy
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Jel neko citao trilogIju "Sumrak saga" i AKO JE kakva je????
Meni je odlična. Prvo sam ih pročitala na engleskom i onda dobila od muža na poklon pa na hrvatskom. Lagana je za čitati, a jako zanimljiva. Ja preporučujem
RE: Knjiga za čitati-preporučite 25.10.2010 21:44:35
Adana
Citala i odusevljena sam!!! I to sam je citala na racunaru, i vjeruj mi da sam znala osvanuti citajuci. Pravo sam bila tuzna kada sam zadnji dio citala, sto nema jos.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.10.2010 9:41:27
dzeny_2103
Da li neka od vas zna gdje nabaviti ( u Sarajevu) knjigu "Mi djeca sa kolodvora Zoo" Christiane F.Procitala sam je nekada u osnovnoj, a voljela bi da je nabavim i za svoju kucnu biblioteku.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.10.2010 10:47:50
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Adana
Citala i odusevljena sam!!! I to sam je citala na racunaru, i vjeruj mi da sam znala osvanuti citajuci. Pravo sam bila tuzna kada sam zadnji dio citala, sto nema jos.
Sporty, kad to sve procitas imas neobjavljeni peti dio na stranici autorice...prvi dio sa aspekta edwarda. A od iste autorice imas knjigu Kratki drugi zivot Bree Tanner. Extra je...ali malesna..
Od iste autorice knjiga Domacin...bezze...imala sam veca ocekivanja.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.10.2010 10:50:30
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: reallove
bas bih voljela procitati nastavak,dugo nisam procitala ovako dobru knjigu...kada sam bila u Bosni kupila dosta knjiga,strasno volim citati potrudit cu se da nadjem i tu..
Imam je ja Badalpurski vrt...blijeda kopija prve knjige...ali evo kada budes dolazila..ja cu ti je posuditi...mozda ti budes imala druge impresije.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.10.2010 10:54:09
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: dzeny_2103
Da li neka od vas zna gdje nabaviti ( u Sarajevu) knjigu "Mi djeca sa kolodvora Zoo" Christiane F.Procitala sam je nekada u osnovnoj, a voljela bi da je nabavim i za svoju kucnu biblioteku.
Bila u knjizari prije onog prolaza , kada ides prema Komori i BBI.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.10.2010 11:04:20
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Adana
Sporty, kad to sve procitas imas neobjavljeni peti dio na stranici autorice...prvi dio sa aspekta edwarda. A od iste autorice imas knjigu Kratki drugi zivot Bree Tanner. Extra je...ali malesna..
Od iste autorice knjiga Domacin...bezze...imala sam veca ocekivanja.
Čiitala Sumrak Sagu, jer je Anja, moja starija kćerka, željela da je pročitam. I osim što je radnja tinejdžerski zanimljiva i uzbudljiva, ostalih kvaliteta, po mom skromnom mišljenju - nema. Jezik je prilično siromašan, opisi su predvidljivi, osjećaji su predstavljeni na baš milion puta viđene načine u književnosti... i mene nije oduševila. Naprotiv. Malo sam zabrinuta što moju kćerku jeste:)))) I što o Sumraku pravi prezentaciju za prof engleskog:)