Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
trebaju nam rukavice za zimu onako za setnje i one bas za snijega, pa javite ako gdje ima...termo carape i strample, da li su negdje dosle vec?
Mi smo obisli sve prodavnice sa carapicama,i nista nismo nasli sto bi bilo interesantno.Na pijaci Otoca u prizemlju carapica super od 1-2KM,One sto imaju odozdo gumice da se ne klizu debele zimske.A vidjela sam i stramplica super izbor.Pogledaj naci ces sigurno nesto ps:a Polzeline malo deblje u radnji 5-8 KM malo previse za djeciju carapu A u gradu kod Parkuse fabrika Kljuc,diskont.Ja nađem za sebe isto super jeftinih carapa/stramplica.Rade do 2 sata,pa pogledaj i tu
rekli su mi svi, a usla sam u milion radnji da je jos rano. probat cu da vidim u Kljucu mogli bi imati. ovo ostalo je sve tanko i bezveze. sal smo nasli jedan u Tiffaniju divan rozi sa smedjim cukom, i bas nam ide uz smedju jaknu, trebale bi nam roze ili smedje rukavice. i da li je bolje da se ide na varijantu onih rukavica s jednim prstom odvojenim ili svim prstima odvojenim?
rekli su mi svi, a usla sam u milion radnji da je jos rano. probat cu da vidim u Kljucu mogli bi imati. ovo ostalo je sve tanko i bezveze. sal smo nasli jedan u Tiffaniju divan rozi sa smedjim cukom, i bas nam ide uz smedju jaknu, trebale bi nam roze ili smedje rukavice. i da li je bolje da se ide na varijantu onih rukavica s jednim prstom odvojenim ili svim prstima odvojenim?
odvojeni prstici definitivno...velika je da se moze normalno igrati...
Drage moje gdje u Sarajevu mogu kupiti kišnu kabanicu za dijete? U TL nema. Hvala.
ja evo isto upravo pitala
Joj kakve sam ja divne vidjela u Konjicu kod Kineza. Diiiivne Meni djavo nije dao da jednu kupim F....bilo suncano, pa mi se kisa cinila taaaako daleko. Ako te put nanese u KO, eto a pogledaj i kod ovih "nasih, sarajevskih"
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 21.9.2011 9:56:30 >
Drage moje gdje u Sarajevu mogu kupiti kišnu kabanicu za dijete? U TL nema. Hvala.
Kisnu kabanicu sam vidjela prije par dana u Drvoprometu u Skenderiji bila je oko 15 KM... Gumene cizme sam vidjela u Merkatoru na Ilidzi, ona prodavnica gdje je akcija kupi 2 dobijes 3 , ima divnih dezena oko 20 KM su, ja sam prosle godine kupila A. bas se nanosao , moram slikati pa da prodamo na bazaru, cinimi se broj 24
Kisnu kabanicu sam vidjela prije par dana u Drvoprometu u Skenderiji bila je oko 15 KM... Gumene cizme sam vidjela u Merkatoru na Ilidzi, ona prodavnica gdje je akcija kupi 2 dobijes 3 , ima divnih dezena oko 20 KM su, ja sam prosle godine kupila A. bas se nanosao , moram slikati pa da prodamo na bazaru, cinimi se broj 24
Ej planiraj ih za nas mi imamo od prosle godine ali su mu knap