|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
13.9.2011 19:10:56   
leona81
pa L je mrsavija od M...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1826
13.9.2011 19:17:42   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

pa L je mrsavija od M...

al je dugonjauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1827
13.9.2011 20:18:32   
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa L je mrsavija od M...

al je dugonjauser posted image

to jest...vidjet cemo kakav je kad lejla postavi slike

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1828
14.9.2011 9:05:08   
Lejla Ka
Nemojte mi zamjerit, u gužvi sam, nadam se da ću izmjeriti i slikati do vikenda user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1829
15.9.2011 8:20:56   
hampsi
Da li neko zna gdje se mogu kupiti one male vjesalice(ofingeri) za djecju odjecu?  I u potrazi sam za onim vakumskim vrecama za stvari, imam ih par ali mi treba jos za user posted image stvari koje odlazem user posted image Hvala unaprijed

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1830
15.9.2011 8:44:06   
Lejla Ka
Ne znam, ali tipujem na prodavnicu plastike pored pijace Ciglane, ispod nadvožnjaka. Tamo možeš naći šta god ti padne na pamet.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1831
15.9.2011 8:50:34   
taurus
ja sam vakumske vreće kupovala u jysku, međutim ne valjaju, zapravo uopšte se ne može stvoriti vakum
tako da ne kupuj tamo ni slučajno

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1832
15.9.2011 8:52:59   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ne znam, ali tipujem na prodavnicu plastike pored pijace Ciglane, ispod nadvožnjaka. Tamo možeš naći šta god ti padne na pamet.

Ovaj moj savjet je za ofingere. Vakumske vreće bi trebale biti u OBI-ju, eventualno Merkur na Stupu. Ja ih nikad nisam koristila, kakva bude odjeća kasnije, zgužvana?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1833
15.9.2011 8:57:34   
babina beba
IZVORNA PORUKA: hampsi

Da li neko zna gdje se mogu kupiti one male vjesalice(ofingeri) za djecju odjecu?  I u potrazi sam za onim vakumskim vrecama za stvari, imam ih par ali mi treba jos za user posted image stvari koje odlazem user posted image Hvala unaprijed

Ja sam ofingere kupovala u Turbo Limacu u Grand centru i bili su nesto pravo jeftini!

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1834
15.9.2011 9:06:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: hampsi

Ja sam vidjela u OBIu vakumske vrece, a malih ofingera ima svugdje, a mozes ih naruciti i od nase forumasice Medic slatkiuser posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 15.9.2011 9:17:13 >

(odgovor članu hampsi)
  Neposredna veza do poruke: 1835
15.9.2011 9:16:01   
taurus

Ovaj moj savjet je za ofingere. Vakumske vreće bi trebale biti u OBI-ju, eventualno Merkur na Stupu. Ja ih nikad nisam koristila, kakva bude odjeća kasnije, zgužvana?

ja nisma pakovala odjeću već jastuke, deke i jorgane
međutim kod mene se nije stvorio vakum pa ti ja nisam ni relevantna da odgovorimuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1836
15.9.2011 9:40:28   
Lulu_08
Ja sam male ofingere kupovala u Bingu, super su, imaju kukice i šipkicu za kačenje, prodaju se u kompletu od nekih cca 4 kom. i imaju razne boje (narandžasta, zelena, žuta itd.).

Što se tiče vakumskih vreća, uzimala neke jeftinije, onako ni dobri ni loši, onda uzela one prave vakumske vreće sa TVa, na akciji bile 39km (inače oko 50) i super su!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1837
15.9.2011 10:03:10   
HanaBana
Ofingera sada ima bas svugdje, u Bingu su mi najjeftiniji a i najbolji. Vakumske vrece odavno koristim. Sva posteljina koja se ne koristi je u njima. Kupujem ih kod kineza i super su mi. probala sam sve moguce od OBI-ia, Yusk- svih trznih centara i nijedne mi se nisu pokazale tako dobre ko ove kod kineza, a ima i extra dezena. Sva odjeca koja se ne korsti, npr za zimu je u njima. Da se lijepo sloziti, izvakumirati i onda kad dodju na red da se koriste svakako malo osvjezim i ispeglam. Cinjenica je da odjeca kad se izvadi iz vreca isto mirise ko kao kad je stavite jer sam ja tako u proljece zimsku robu oprala i stavila i neki dan Hani probavala stvari. Gardeoba kao da je tek iz masine, ali morala sam proprati i ispeglati, jednostavno navikauser posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1838
15.9.2011 10:06:30   
mama75
HanaBana gdje kod Kineza? I nemaju onaj ruzni miris? JA sam isto kupovala te vrece na raznim mjestima, u Topshopu i sl. i vrlo brzo se pokvare tj pocne da pusta onaj ventil. user posted image  

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1839
15.9.2011 10:08:21   
hampsi
Hvala vam!
Kasnije cemo prosetati pa da vidim ofingere, imam nesto malo malih a veliki mi znaju deformisati rukave na nekim dzempercicima i sl.
Vrece sam nekad davno kupovala u Konzumu i iskreno prezadovoljna sam. Ogradice od krevetica, bebine jaknice, skfandere, dekice, ... sve tu stavim. Kakve stvari stavim takve budu i kada ih izvadim. I meni su govorili da se guzva, da ima neki poseban miris, ... ali stavrno nista. U top shopu ih nema (bar ne na sajtu) a nije mi palo na pamet da vidim u OBI-ju i Mercuru. Hvala vam jos jednom, nadam se da cu i pronaci sve.

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1840
15.9.2011 13:57:21   
leona81
mi smo uzeli u TL ofingere super su, a uzeli smo i 2 paketa u cm-u, jako su jeftini a kvalitetni su. prije smo uzimali neke u robotu al ih se vecina raspala.

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1841
15.9.2011 13:58:49   
leona81
IZVORNA PORUKA: mama75

HanaBana gdje kod Kineza? I nemaju onaj ruzni miris? JA sam isto kupovala te vrece na raznim mjestima, u Topshopu i sl. i vrlo brzo se pokvare tj pocne da pusta onaj ventil. user posted image  

i mene ovo interesuje, mi imamo dvije iz Top shopa i nisu nam pustale, ne guzvaju se stvari i ne promijene miris. vecinom drzimo jakne tu koje ne nosimo a sad bi da odlazem stvari od malene pa nam treba jos.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1842
15.9.2011 13:59:22   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mama75

U onom redu kad ides prema rajlovcu, vise ni ne znam koja po rede prodavnica, nisam odavno bila. ja sam ih kupila i do sada 100 puta otvorila i zatvorila i nista sve ok.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1843
15.9.2011 14:02:48   
bananica
user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1844
16.9.2011 11:40:40   
Lady26
Evo Leona81 user posted image - naravno ljepse su uzivo...
user posted image
Ni ove uske necemo popuniti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1845
16.9.2011 12:01:19   
leona81
joj sto su slatke, nama to ne bi moglo na stomak:) zato smo vecinom u helankama, ako ko vidi farmerke koje gore imaju neku gumu nek mi jave:)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1846
16.9.2011 12:07:00   
Lejla Ka

joj sto su slatke, nama to ne bi moglo na stomak:) zato smo vecinom u helankama, ako ko vidi farmerke koje gore imaju neku gumu nek mi jave:)

Oviesse je imao gumirane farmerke. Ja sam svojoj uzimala jer ona nije znala (a ni mogla onu blentavu) dugmad kopčati i otkopčavati, a za Boga, nije htjela da joj učiteljice pomažu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1847
16.9.2011 12:09:51   
teacher75

a kod nas problem sto sve spadaju pa mora nositi tregereuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1848
16.9.2011 12:11:32   
Lady26
Leona imaju regulator....a ostale su slicne ovim, siri model, malo svjetlije, mogu M 100%...isto su 15KM

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1849
16.9.2011 13:06:01   
leona81
hvala hvalauser posted image  idemo danas da kupimo jedne

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *